IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 15, 2010

Bila suami kemas rumah

morning korang,
ni nak share cerita sket :p

Iman skrg ni da start menyusur tau..ari tu lepas dia penat nyusur, aku angkat la dia
sekali ko berhabuk baju2 dia
hahahaa nampak sgt la umah byk habuk kan

so bapaknye yg sgt sayang kan anak baik hati nk kemas umah
kul 12 malam abis 1 umah dia kemas

sume habuk2 kt dinding kt kipas kt frame abis dia lap
siap mop bagai..part tu ok la kan

time dia ngemas aku tido tau
dlm ati mcm kobar2 la nk bangun pagi esk tu sbb nk tgk umah kemas

tapi paling aku xtahan, rasa mcm cute gile jek
hahahaaa

ko tgk ni, abis dia kutip sume jajan2 kt dapur tu dia letak dlm bakul ni


alas dia tu ko tau ape???
yg tu alas pemotong aku.tp hok jenis kaca tu
heheee kretip gak laki ai ni

tq la en. syarul sbb sanggup kemas umah
isteri mu ini mmg pemalas kemas umah beria
kemas lite2 ok la :p

8 comments:

MRS. K said...

syok dapat laki yang rajin tolong kemas umah.. hehehe..

macam i, bab vacum umah memang keje die la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah gila rajin laki ko beb....big claps for him...

[-suziey-] said...

wowwieeee bestnye laki yg kemas umah tnpa disuruh..aku nmpk daim la..haahahaha:p

Nana said...

heheh btuah badan
syarul sama mcm amrul la.
dah la nama hujung ada RUL hahaha
klw amrul blk kang licin aku nye umah hahahaha
aku mmg malas bab2 ngemas ni

SyaNa said...

mrs K, tu la wey alhamdulillah dpt gini

acik pepel, kalo dia xbz rajin la.kalo dia bz lantak situ katanye

suziey, tu daim dr langkawi..wey ajak la laki ko dtg umah aku

nana, kan aku pn takat kemas biasa2 ok la..kalo nk abis 1 umah ngelap mmg xrajin

Afne said...

nk cekelat hehe

zura@iwan said...

bagusnya le..laki sapa la tu..hehe

gee ryder said...

hehe bagus²..
laki aku mmg dah biasa kemas umah. aku rasa dia lagi byk kemas umah dari aku hahah..masa lum ada anak dulu lagila, dia kemas mlm aku tido, sok pagi bgn suma dah lain hehe