IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 8, 2010

Big Brother Restaurant & Grill


ni kesah dinner bile ntah..lupe..hahaa
aku rasa last weken kot

sbb siang tu aku & iman dok ber2 kt umah tak kuar gi mana2
punye la bosan, malam tu syarul ajak gi dinner kt luar
aku on jekkkk
zass kasi siap iman

kite makan kt Kota Damansara
nama kedai The Brother kt The Strand sana

macho tak key Iman tu..ehehee


Menu sume grill2 western2
kalo ade nasi goreng ke mee goreng pn dia letak gak ciken grill



aku amik lamb chop (RM18.90)



Syarul amik combo set (RM29.90 kot)


food kat sini so-so jek..portion agak besar jugak.so jenuh gak la nk makan

-aku suke lagi BIG PLATE kt Kg Melayu Subang tu

9 comments:

mama tisya said...

aritu aku nk try mkn sini gk tp tk jd bila aku bc review psl customer p mkn situ snap gmbr die sound2...konon2 mcm org tu nk tiru recipe gtu la lebihkurang..padahal org tu ckp die blogger dh byk review tmpt mkn...die gk untung org dtg kn...so time ko p aritu okla ye snap2 gmbr ni

Jiejah @ Iza said...

yesssss big plate terbaikkkkk hihihi

Nana said...

pergh
mabeles
aku tingin nk g big plate kt subang tu
penah lalu je
xpenah singgah

mama_umar_maryam said...

ish..mcm tinginla weh big plate tu

SyaNa said...

erryn, elok jek aku snap ari tu.mungkin sbb aku pakai hp jek.pastu mmg xde flash

jiejah, kan best sana kan

nana, pegi la wey.sedap sana.sgn biiigggg

zet, hahahaa pegi la wey.xrugi la bg aku

[-suziey-] said...

menarik ke x food kt sini? nmpk mcm best..tp taste camno? hehe aku suka bab2 review food ni:p

p/s: aah laki aku ngn laki ko schoolmate masa kt SMK..hiks..kecik je yek dunia blogging ni..xsngka plak kwn rapat aku pn berkawan rapat ngn ko...

SyaNa said...

suziey, sini food dia so-so jek
lg sedap big plate
bg tekak aku la

uikss..sape plak kawan rapat ko tu??
erryn ke?

mama tisya said...

aku la syana..aritu dh bergosipp..hhehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hmmmmmmmmmmm sedapnya...