IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 24, 2010

Jumpa Kak Limah

haiiiii...ok semalam da cuti, so ari ni rasa lebih fresh :-)
sori la tak update 2 hari jiwa agak kacau sket

tapi hari ni da ok da ..ceria di pagi Jumaat

semalam aku saje amik cuti nak release tension.bukan gi holiday pun saje pusing2 area sini makan2 & tengok movie

mula tu aku ngendeng ngan syarul nk gi sorang..tp biasa la pakcik tu, dia bukan nye nak lepas kan aku kalo gi tgk wayang sorg2...agaknye dia tau bini nye penakut dlm gelap..hahaaa

so terpaksa ajak mai..mai suke kan mai????

da beli tiket cerita Hantu Kak Limah tu teros ajak mai makan kt GARDEN
sbb da buntu xtau nk makan mana



amik 1 set jek (Spageti Marinara) share 2 orang
bajet bajet..hahaa



Ini la MAI..adik bongsu aku..tinggi dari aku tapiiii manja ke main
dia ni next year form 5..


dan budak ni hantu spageti..pegi mana2 sure oder spageti



da abis makan teros laju2 ke Cathay e@ curve
Kak Limah da tunggu tu


enjit2 semut sape sakit naik atas....hahahaaa

-frust sbb NGANGKUNG da abis.xde kat cathay ni da :(

6 comments:

ciK mOt ©™ said...

aku pun cuti gak semalam....nengok kak limah...kebetulan lak...kul 11 kang baru kuar entry ni...
aku nengok kat midvalli jek

[-suziey-] said...

review la sket wei cite kak limah tu..

SyaNa said...

mot, aku sanggup cuti takut abis cerita ni

suziey, hehehe aku ni tak reti la nk review psl movie..sbb kadang aku lupe ape aku tgk..hahaaa

eLYies said...

ramai orang layan cite ni kan..huhuu...aku mmg tak merasa la gamaknya

Nana said...

hehe bez x
kawan aku yg laki dia ucop tu
sebok suh g tgk
lawak katanya

SyaNa said...

elyies, tggu kuar TV raya depan..hahaa

nana, best gelak2 aku tgk..ucop tu la paling kelakar