IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 28, 2010

Misi aku bermula

morning!!!
ok tq pada yg sudi join GA aku
GA tu win2 situation la..sbb korg join bg aku semangat sape paling best dpt hadiah
aku plak insya Allah akan amik semangat ko tu so bleh kurus selim
hahahaaa

ok b4 mulakan journey nk kurus, baik aku letak gambar sebelum kan
nanti later2 ntah tahun bile aku letak la gambar aku kurus plak
ok aminnnnn

ni gambar terbaru aku
ok berat terbaru 55KG..aku lupe plak nak snap gambar no kt penimbang
xpe la nnt berat da turun aku kasi show off ye

aku rasa prob aku nikan besar kt bahagian atas..
ce tgk gambar bwh ni

tang kaki tu ala2 selim..hahaha tp tang atas tu besar gabak kan

28/12/2010
tinggi: 150cm
berat: 55KG

target aku nk turun dlm 45-50kg la..in between tu la
so kite tggu la berjaya atau tak aku kurus pada 10/1/2011
pastu time tu kite tgk sape pny komen paling melekat kt hati & kepala otak aku ye

8 comments:

ciK mOt ©™ said...

aku lagi berat la dari ko...70kg sudah...

zura@iwan said...

chaiyok2 syana...semoga ko bjaya...

aku berat pon between 50-51kg ..hehe

mama tisya said...

tang atas beso tkpe..aset tu wei...hehehe...target ko tu mcm cpt sgt...jgn diet secara mendadak wei takut plak dgrnye...tp apa2pn aku sokong ko...tp gmbo ko peluk ceelat tu sure ko nk cekelat kn:-p

mama tisya said...

cik mot berat 70kg..tipu la..tgk kurus je

eLYies said...

eden pun berat 68-70kg...huwaaaaa..biler nak dpt 60kg ni!!!

[-suziey-] said...

ler baru 55kg.ooo 150cm yek..emm ye la..kena turun sket utk ideal weight..xpe bole pnya..slow n steady tp maintain..try cara aku tu.insyaAllah pasti akn berjaya..tp dont expect nk turun scara drastik..its not good

Nana said...

wei gambo tu sebijik kt tmpt aku posing kat the curve hehehe

eixora said...

aku lebih berat dari kau.. hahahah 60kg, aku kena kerja keras tuk turun sampai 50kg. aku dah baca blog yg kau bagi, setakat ni yg aku ikut minum 2 liter air, ahakssss...