IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, December 20, 2010

Kesian nye anak aku

kesah hari sabtu lepas..b4 gi umah makmok, bawak iman gi cucuk dulu
cucuk utk 5bulan :-)

aku suke bwk iman gi cucuk ari sabtu or ari aku cuti.sbb aku bleh pantau kot2 dia demam ke kan
kot dia meragam ke biar la aku yg handle

ni ha budak bulat atas scale
Iman 5Months = 8KG
ok la tu kan :p

time ni kul 12pm ++
lepas bangun mandi pagi tu iman xtido..so ni mmg time tido dia la.tu yg dok nyotnyot puting

ni dok sebok tgk kakak nurse tu
kemain oh iman ni..pantang tgk "kakak2" sure dok nk tengookkk jek

hahhaa selama ni injet xnangis..kali ni amik ko dia pny tarik smp bengkak2 mata
hahhaaaa..agaknye da tau erti kesakitan kan :p

tapi lepas dukung jek teros senyap..cuma sedu2 jek
aloooloo manja nye
tu tgh meratap nasib diri la tu..hahaa



smp merah2 pipi..
hero manja papa ni



see, kejap jek sakit tu..teros ligat lepas nampak aku snap2 gambar..hahaa

nak balik awal la ari ni..ttibe rindu kt Iman plus dia xsehat lepas cucuk tu
malam2 pn selsema..nak balik la :(

12 comments:

mama tisya said...

semangat tul iman udah 8kg...jenuh la ko nk dukung..

ciK mOt ©™ said...

syana
kecik2 momok best gomol weii
tapi besor2 momok riso lak...
pergerakan terbatas...hehehe...

iman da montel...comelll

marinahunny said...

membesar bagai johan iman nih ;)

Nana said...

wah mmg ok sgt la berat iman tu
damia skang ni baru 12 kg
4 kg je beza ngan iman
aku sure
iman bole kejar damia nanti heheheh

Iela Fazielah said...

amboi.... semngtnyer iman.... 8kg dah...good boy.. nangis kejap je

zura@iwan said...

fuh smngt tgk iman ni....comeyyy2...geramm ai...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

amani lagi 2minggu kena inject 5bulan nie..huhuhuh sian iman kena inject nyek...tomey la iman nie..geram untie tengok..

Afne said...

geram aku enngok dia wehh

gee ryder said...

tembam tul la iman ni..
afeef kecik jer, muka jer tembam hehe

Mummy `Aish said...

Syana

Iman di tag utk join contest..hehehe

eLYies said...

berat cam aqil masa dulu gak..tapi lelama makin slim..sbb makin lasak..tapi masa ni la paling best gomoi syana...

mama_umar_maryam said...

pehh..tgk peha pon dah tau 4 kilo sebelah2,hahahaha..yg penting sehat kan iman