IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 16, 2010

Elianto

alahai cerita da basi doww..hahaa
time ni aku ade keje luar ngan fara
kena gi The Mall

tapi heret sekali Ilia ikot..ye ilia skrg suri rumah
so bile2 aku rasa nk ajak dia ronggeng call jek :p

pastu jalan2 la dlm the mall tu
sekali jmp kaunter elianto
ade sales koooo up to 70%
gile ape tak beli
hahahaa


so dgn takut2 aku pn beli la benda2 ni

foundation + blusher + lipstick = RM99
(mau nye aku tak takut..lari bajet aku)

balik buat muke tak bersalah mintak duit kt syarul..
aku kabo, ni konon2 hadiah bday la..pasni xyah la bg aku hadiah lg
hahahaa

-di sini aku nk umumkan azam tahun baru: aku tak mau boros!!!
*sile support aku..hahhaaa

10 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahaahhaa aku support ko .
dulu akupun giler boros , bila kawen dpt suami giler kuat mensaving sampai aku naik malu ..
so sekarang aku dah berjaya mengatasi masalah keborosan aku ;-P

Nana said...

wei aku mmg pakai brg eliantio pasal murah heeee
aku penah 2x g elianto wh sale..kat cheras nun eye shadow 1 singgit
maskara rm3, foundation satu rm3

SyaNa said...

jiejah, aku ni bile nk insap ntah
huhu..ni kire azam baru la

nana, best nyeee..aku br nak try2 ni nana.nnt kalo ade wh btau aku ye.kot ko pegi bleh kirim

MRS. K said...

aku suke pakai eye shadow die jer.. kaler die terang.. sokaaa...

[-suziey-] said...

erkk aku xpakai mekap ..so xbape tau ler brand2 mekap ni..aku suka azam thn baru ko..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hari masa g jusco ternampak gak elianto ni..hampir2 terbeli jugak laa...tapi sebab bawak duit ngam2 je..maka aku batalkan niat aku tu..wekeke

SyaNa said...

mrs K, tu la aku tgk member aku pakai pn lawa jek.harus rembat nnt

suziey, tu la ni tgh kumpulkan semangat ni.hehe

fieza, skrg ni tgh sales mmg bleh la beli..aku pn br jek try elianto ni.so far ok la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun masa g the mines hari tue..jumpa elianto nie..terus beli eyeshadow ngan eyeliner...skrang kan tengah sales..pehh xmenahan napsu...nak soping..

SyaNa said...

acik pepel, kan.even duit sipi2 mau gak beli itu ini
parah!!!

zura@iwan said...

hehehe....ok la tu x smpi beratus beli...ada sales..hikss...

bagus2...ku support ko jgn boros ok....