IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 8, 2010

Produk SIMPLE

ok meh aku nk share produk yg aku pakai utk muka

nama dia SIMPLE..

mmg aku pakai 1 set
pastu aku up dgn eye mekap removal & facial wipes
facial wipes tu aku bwk dlm hbag..so kalo gi jalan2 nk cuci mekap senang sekali wipe jek da bersih :-)

yang aku suke facial set ni sbb, facial wash dia xbyk buih
pastu dia jenis yg gel tu..aku kalo jenis yg krim x bleh sbb nnt muke aku mcm kering
so ko tak payah la pakai byk sbb mmg xkan ade buih..cuma ko akan rasa la gel tu melicin kt muka ko

aku ni kalo korg nak tau, b4 ni mmg aku xpakai set2 gini..cth kalo aku pakai facial eash brand A so, dia pny toner brand B & moisturizer dia brand C
hahahaa mmg campor2

bukan saje2 nak campur, tp muka aku ni kalo pakai set yang sama konfem akan naik jerawat
mmg gitu

tapi bile aku try trial pack SIMPLE ni, mmg elok jek muka aku
bagi aku elok sbb x naik jerawat..so itu pn da ok bg aku

idak la kata kulit muka aku licin sekata ke ape kan..tp mmg xnaik jerawat la :p
bg aku janji muka bersih xnaik jerawat mmg da ok sgt da..

so, sape2 nak try beli la tu trial pack dia..

8 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

YANG..aku da try da yg set trial dia tuh...memang best sangat..
so far aku rasa ok laa..jerawat tumbuh gak tapi tak byk cam dulu...
harap2 ok smpi bila2..sbb aku da malas nk pk cuci muka apa yg sesuai..

Gaji bulan ni akak u rembat yg beso2 punya...sbb dia tahan lama...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pakai clean&clear jerk..huhuhuhu

wawa said...

Tgk simple teringat ke Ziela.... ingat tak weh kat 2nd kolej dulu...

Nana said...

bez je tgk
org rajin jaga muke ni
aku?langsung xpakai apa
cuci muka ngan air paip jek hehehe
stat dari pregnant dlu malas nk cuci muka smpai la skang

~*Gee said...

syana..
gee dh lebih 5thn pakai moisturizer SIMPLE..so far alhamdulillah..tkde masalah..harga pun brpatutan..

gee ryder said...

aku pnh pakai gak toner n makeup remover dia..aku suka jugak

SyaNa said...

fieza, yang, mmg jimat simple ni..besar tp ko pakai sket2 jek

acik pepel, aku pakai tu timje F.5
time muda2 remaja..tp xsesuai..muka aku tumbuh jerawat dgn haiibat

awe, ziela tu aku ingat la..tp lupa dia pakai simple ni

nana, tp elok jek muka ko.natural beauty

gee, ko xpakai 1 set ek??

geeryderset len ko xpakai ye??

~*Gee said...

tkde la..aku pki moisturizer je..