IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, December 30, 2010

Kepochi diet aku

ok meh aku nk share kt korang diet ape aku tgh folow
aku dapat ni pn dr my laling fieza..tq yang :-)

nama diet ni DIET ATKINS
ape kebenda tu??? ha pegi la baca btol2 ye..
kalo bleh baca 1 blog tu..br korang bleh komen
hahaha

yang pasti aku da try diet ni 2 hari belive it or not berat aku da jd 52KG
sumpah xtipu..tak tau la kalo scale umah aku rosak kan

dan paling best aku tak lapar pn.sebab diet ni tak bg body berada dlm mode lapar
see, best kan utk org pelahap mcm aku
hahahaa


*eh tapi ni xde effect aku nk cr pemenang GA ye..moh bg lagi kata2 semangat utk aku
ko nk bg kata semangat byk kali pn xpe :-)

ckp la chaiyokk syana kalo ko kurus nnt bleh pakai kebaya ketat..hahaha gitu

7 comments:

Dayu said...

nak cuba!! nak cuba!!!

areina said...

Syana, dah baca blog tu..kagum..nak tau..syana langsung tak makan nasi atau roti ke?Or ambik sket jer..sbb rasa cam
pening2 je kalau tak makan karbo langsung huhu and masuk angin..tapi boleh kot nak cuba..buah langsung tak boleh?kalau 2 hari turun 3kg ok tuu..hmm pas dah dpt berat ideal kena terus makan camtu ek?Anyway, tahniah!

SyaNa said...

sile la dayu :-)

areina, mmg 2hari xmkn nasi segala yg berkabo
makan ayam & ikan jek
kenapa pening??? sbb xcukup makan ke?
ingat tau diet ni bukan low kalori.so korg bleh mkn banyak mana pn.janji benda less carbo
sayur je bleh buah cannot
yg ni buat dulu selama 2minggu atleast
pastu br naik ke next step.tp tu xyah la tau dulu kena mkn ape.baik mulakan step 1 ni dulu

shiemz said...

diet nie gak aku amalkan ghitu selama 2 minggu..alhamdulillah menjadieq... tapi 2 minggu jer lepas tu kena kontrol pemakanana (kire kalori). Badan mcm nita nie perlukan khaibohidrat walaupun khaibohidrat tue yg menggemukkan tapi x semua..kalu pandai budget, mang maveles... minum air sum/kosong byk2 coz dier x de kalori... dengan diet nie gak aku ter'lekat' kembali..hik hik...

mama_umar_maryam said...

wallahhh..siyes aku try dlm mgu lepas, mmg rase ringan sket..tp sbb x membace xde ilmu penoh di dada,maka akan ku bc link yg ko bagi..same2lah kite beruseheeeee

zura@iwan said...

wahhh dasat tu...kalu aku nk cuba bleh....hehehe...tmbh kurus aku nnti....adeiii..

Anonymous said...

saya cuba ikut tips ni..
http:// tinyurl.com/aku -dah- kurus