IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 3, 2012

Ada apa bulan MAY???

bulan may da kan..kejap jek rasa masa berlalu
ermm...bulan may ni mcm2 agenda = wedding anniversary (10/5), bday mama (15/5) pastu bday syarul (31/5)

patut kan aku gi bandung 23/5 kan..yang tu xpasti lagi aku jd follow rombongan cik kiah tu ke tak
sbb aku risaukan iman..nak2 plak da start mcm musim hujan malam2 kan
risau aku lelah dia jd balik :(
aku tau syarul bleh jaga..tp aku rse tangan mak yg jaga lain kot..
tak tau la camne nk pegi ke tak nak

pastu sana sini blog up pasal baju raya..huwaaaa 1 ape tak fikir lagi
huhu badan mak ni da la xde size readymade
sbb kalo S sah2 kecik..kalo M kang kemain labuhnye
ade lagi ke org nak amik tempahan ek..
kang raya pakai blouse aci tak :p

ni tgh pening nak cari hadiah ape utk mama tersyg..nak bg handbag, dia br beli hbag..perfume kah?? huhu sbb aku rse mama tu sume benda dia da ade..tp kalo anak2 yg bg utk bday present lain kot value dia kan..sure dia hepi kan...

pagi td da tny syarul dia nak ape..hehee dia mintak benda murah simple jek
dia tau wife dia tak kaya :p
last yr bagi galaxy tab secara surprise..tu pn lps 6tahun kawen tak pernah bg hadiah yg hebat..kekee
so aku kabo, nk hadiah mahal, tggu 6 tahun kendian ek..tahun ni aku bg yg simple2 udah..hahaa

ape lagi ek nk bebel..ermmm tu je kot..
kepala da start nk fikir macam2 ni..
aku ni pantang kepala noneng2 pk kang mula hilang selera makan :p
YESSS!!!!
mak suke..boleh kurus..hahaha





8 comments:

mama_umar_maryam said...

oh jgn poening syana..bdau aku pon bln nih,kih3..apai kot yg poning..tp aku assume aku dh dpt dah adiah bday +_+

sW33tdARLiNG said...

bulan may bday kiterrr...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hi!

bagi jam? kemeja? Ke candle lite dinner je?

Cute Mum said...

wah.. banyaknya tarikh penting..
kami bulan may besday dania n atoknya.. bulan depan nenek,sepupu dan makcik dania..

mama tisya said...

aku busday slalu p mkn tmpt best skit la...adiah tu ada ke tkde ok je...ye la mak jg ank ok skit even bapaknye ok jugak tp kn tk tenang lak ko nk soping kt bandung tu tp kalo dpt pegi sure byk ko borong tu...

AdanyaKauUntukku said...

akak sama je
besday ke anniversary ke
akak je over exited
dia buat bodohh je..nyampah tau

Falsya said...

aku pun bln may nie bz..every weekend ade hal..;)

ALoNa CintamaniszLite said...

Tak kaya duit aje tu (duit mesti laa ada, kan, ngee)...tp kaya kasih syg utk insan2 tersayang lagi baguss, hehe..