IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Wednesday, May 9, 2012

Magic Pan..aku tak perlukan kuali lain da :p

huwaaaa...brape hari ni tenet down kt opis
ni baru elok..rindu blog :p
ok baru nk start enjin utk minggu ni
nnt aku BW ye kawan2

ok ni nak menciwi aku da beli magic pan
hahaa magik la sgt kan :p


tapi serius, sgt2 mudah keje ade kuali ni
xde la mercik2 minyak kt dapur tu
pastu keje masak2 jd kejap jek...cth ayam ni ha..x smp 1/2jam masak elok sekata

da susun cantik2 ayam tu, ko tutup la kuali ni
dia dua2 belan boleh guna
tp aku pesyen guna sebelah jek...


taraaaa...ayam ni masak elok tau
takde pn darah2 kt tulang tu


ni malam td dinner burger cap Ramly jek
pn kejap jek masaknye..


siap ade cheese...sedappp :-)


aku beli kt kawan skolah mama
tapi takat ni aku tak menjual la benda ni
ko cari la aku rse berlambak org jual
harga plak antara RM100 - RM150 ikut jenis
mcm ni jenis yg biasa2 jek..kalo nk best aku rse amik yg brand HAPPY CALL tu
yg tu best sbb tgh2 skru tu boleh bukak sdiri senang nak basuh dua2 belah




16 comments:

♥cikmOt♥ said...

huhuhu...memang bagus la weii...

ALoNa CintamaniszLite said...

akak pun tingin gak nk beli sebijik...tak kisah pun brand apa..yg cap IKAN tu pun ok kot, ek??

Dee said...

teringin dee nak beli..mcm bbq je kan..hehehe..

MRS. K said...

target skang nak beli oven jer.. hukhuk

*SiRibenMerah said...

kena ada satu neh... nnt nk cari~

POSH76 said...

mmg berbaloila beli kuali ni....baper RMni...

syanasaid said...

yg niaku beli RM100
tp kecik sket ni
beli la korg best sgt2
senang nk bakar2 sume
campak2 jek

qemaishak said...

berkenan betul ngan kuali ni, insyaAllah sempat rembat satu sebelum bersalin nanti hihi

mama tisya said...

mmg best la..aku tgk rmi gk yg pki ..aku tgu la ada umh sdiri bole la bli..hehe

Nana said...

wah dah dapat dah kuali pujaan kau ni hehe
senang kan pakai koli ni

♥ Wina ♥ said...

wah bestnye..senang keje!

SURIA AMANDA said...

ceh..aku baru nak tanya ko beli kat mana...kalau aku nak x leh ke ko tolong usyarkan?

AdanyaKauUntukku said...

macam interesting je pan ni Syana.......

mmmmmmm

Anonymous said...

kt mane nk beli magic pan ni....teruja la...

Jeff said...

wah dah dapat dah kuali pujaan kau ni hehe senang kan pakai koli ni

rosse said...

berminat nak dapatkan kuali ni..boleh call/sms no ni 0162921860/0377222313
kami jual brand HAPPY CALL 32cm dg harga rm160,dan brand MAGIC PAN 36cm rm220 original made in korea,harga terendah dipasaran...