IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 14, 2012

Pemenang Simple Give Away

Morning!!!!
ok meh tgk sapa yang kena.....


 
yang pertama menang Patung Cute ialah:
http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/simple-giveaway.html



yang ke2 menang Patung Cute

 http://sembangodah.blogspot.com/2012/04/ga-di-blog-shana.html



pemenang saguhati: FM Thailand









http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/04/simple-giveaway.html





pemenang saguhati: Kipas Gojes (ewahh)










http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/simple-give-away.html


tahniah semua yang bertuah
yang nama tak naik jgn gundah gulana ok..nnt ada rezeki aku buat GA simple lagi
syiok la plak..hahahaa

ok meh email alamat korang: syanasaid@gmail.com
kalo aku xdapat respond smp 15/5 jam 6 petang, aku akan cabut nombor lain plak ye

harap maklum :-)

11 comments:

pnsusu said...

tahniah kepada pemenang......
Suka

bada said...

tahniah pd pemenang

InaIn said...

Isk..Isk.. Aku tak menang... T_T
Tapi takpe, tahniah kepada pemenang..

Dee said...

tahniah pada pemenang..walau dee sipi2..no 74..yg kena 75..huhu..

hasmiza said...

alhamdullilah..

miza dh email details..

tq syana =)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

alhamdulillah..sy menang..t sy email..

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang :)

Afne said...

takpe lah, bkn rezeki aku. btw, tahniah para pemenang :)

*NurSyahieraDahhari* said...

tahniah pada pemenang :)

syanasaid said...

eh ada lagi yg tak email details..
kalo kul 6 ni takde yg email, esk aku cabut undi baru ekkk

Rafflesia™ said...

tahniah kepada pemenang.. :)