IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 4, 2012

Burger Bakar Homemade Puncak Alam

eh lambat plak update ari ni :p
terlupa ade snap gambar burger ni smlm boleh??
hahhaaa td lunch br teringat
teros hepi2 yeah2..sbb ade benda nk update *gila*

kan aritu aku pernah buat entry psl burger "kukus" kan
actually silap..bkn kukus
dia bakar sebenarnye
dia bakar banyak2 pastu nk kasi menten panas, dia letak dlm pengukus

tapi smlm sbb aku pegi b4 maghrib, so dapat la yg fresh dia bakar tu
mmg beza la beli yg after bakar dia kukus
sbb yg ni terasa garing daging tu
tgk tu cheese dia melt..huhu

sampai melimpah ruah cheese :p
daging tu homemade..mmg sedap la
harga?? RM3.50
kalo xmo cheese tolak 50sen

brader burger
wahh hebat brader ni kabo, pernah msk radio sinar pasal burger paling sedap kt puncak alam
ewahhh kamu brader..hehee
tp mmg sedap pun murah plak tu

tapi idak la dia bakar pakai arang
yang special tu dia pny daging tu..mmg pandai dia buat
tebal plak u

so sape2 yang tersesat kat area Puncak Alam ni boleh cari kedai brader ni kat depan kedai Speedmart 99 area Shah Alam 2
ala shah alam 2 dgn puncak alam tu lebih kurang jek
nama jek lain :p *ye ke*


7 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Meru dengan Puncak Alam dah tak jauh dahhh nii! hehe ;)

MRS. K said...

okey jugak harga die noks

mama tisya said...

murah jugak..meleleh cheeeseeeeeeeee

POSH76 said...

bessnyer beb dgn rega camtu mmg berbaloi bila nak merasa ni

ieda said...

mak aihhh
dah berapa org akk baca pasal burger nie huhuhu bileee lahhh leh cube nie dikk huhuh

Iela Fazielah said...

yum2... tgk n3 berger ko smbil ngepam susu...laju je susu keluar..sbb jd terliur..haha

mama_umar_maryam said...

burger buat sendiri mmg best..aku pnh attend bday anak kwn aku,diorg buat burger sendiri gak,gile hebat,tp aku cam bese x amik gmbr,hehehe