IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 31, 2012

Meh wish happy birthday to Syarul meh..

Hari ni 31 May 2012 birthday Syarulazmi Othman yang ke 31 tahun
ok aku lagi tua dr dia..da berkurun aku 31 dia baru jek hegeh nk 31
hahaa *tak puas hati sebenarnye*

aku pn xtau nk seprisekan dia camne
hahaa mmg xde idea langsung
mula tu ada la konon nk suh org nganto kek ke opis dia..tapi aku tau dia jenis tak suke kejutan gitu..so pendam jek la konon nk anta bunga la kek la..hahaha


ucapan dari isteri:
sayang doakan semoga Allah permudahkan segala urusan abang di dunia & akhirat
sori la ye suami ku, tahun ni hadiah kecik2 jek mampu syg bagi
hahaa 6tahun kendian syg bagi abg BIG PRESENT lagi ye




Syarul: Korang tu..wish jek ke??? hadiah tarak???

*entry kedua*

15 comments:

MRS. K said...

hepy besday!

Jiejah @ Iza said...

hepi bestday syarul ..

pnsusu said...

happy birthday

POSH76 said...

Happy Birthday to your hubby moga panjang umur dan heppy2 selalu...

Afne said...

happy birthday syarul.

apa la tu big present nya?

♥cikmOt♥ said...

hepi besday...muda aku lagi la dari korag..lalala

♥ Wina ♥ said...

happy birthday!

LizHairi said...

hepi besday en syarul....

Falsya said...

hepi birthday somi syana!!!..

watyz said...

hapi besday syarul!!!!

Nana said...

haha nape syarul xsuke ek ko wat seprise?heheh
aku ni xtau pon amrul tu suke ke x
aku pakat ngan kwn dia seprise kt tempat keje suke je nengok ahhaha

mama tisya said...

happy busday syarul..ye la org lelaki segan kot kalo kena surprise..hehehe

Iela Fazielah said...

EPI BDAY SHRUL.MOGA MURAH REZKI SELALU

cik helena said...

heppy besday suami kaksyana!hahaha taktau nak panggil apa?abg syarul ke?takkan uncle pulak hahaha

Tolson said...

EPI BDAY SHRUL.MOGA MURAH REZKI SELALU