IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, May 16, 2012

Pemenang baru Simple GA

Morning!!!!ada berita gumbira ya..hahaha gumbira kah
pemenang utk Patung Cute tak tuntut hadiah deme
so aku cabut undi baru ye

aku tggu smp petang smlm takde pun mereka email address
so ini yg blogger bertuah yang baru

sori ya bukan xmo tggu..tp kalo cabutan bertuah time annual dinner pun dia kira smp 3, kalo takde yg dtg naik pentas amik hadiah dia bg ke org lain plak kan
:p

Patung Cute





Patung Cute

















4. http://myspaceofthoughts.blogspot.com

TAHNIAH!!!!!


ok boleh email kt aku: syanasaid@gmail.com
nama penuh:
address:
no tepon:
link blog:

aku tggu smp khamis ni ya
insya Allah hadiah aku pos ari Jumaat sbb rehat lama sket sempat la aku pi terjah pejabat pos..



11 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler, blog aku takde ong...hehehe

♥ Wina ♥ said...

weeeeee bertuah jugak ai :-)

thanks dear...dah email

rasp said...

takde rezki pemenang lama...
nie rezki berpindah pada pemenang baru....
tahniah tahniah...

Afne said...

nape la random tu tak cabut nama aku ekekekk

mama_umar_maryam said...

btol2 rejeki utk winners baru ;)

bada said...

ler...nama aku tak naik juga ke...mmg xde 'ong' ...huhu


tahniah utk pemenang baru :)

qemaishak said...

tahniah mmg rezeki diorang..saya xbertuah kali ni hihi

pnsusu said...

tahniah pemenang....

odah said...

Salam

alahai takde rezki ..tp ada jugala wktu awal tu takpe..takpe maknanya ada jugala ongnya...boleh cuba lgi

huhu

*NurSyahieraDahhari* said...

tahniah2 untuk new winners :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alar...tkde rezeki la kali nieh...:D