IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 3, 2012

INFRA-RED EAR THERMOMETER

tq sangat2 kat member aku IZAN  sebab btau kat sume org pasal termometer telinga ni
selama ni kt umah aku pakai yang jenis gini jek



susah ok pakai yg gini..letak kot ketiak jenuh la nk tggu benda tu bunyik
sgt2 tak efisen

pastu nak beli yg letak kt telinga mcm kt klinik tu kemain mahal
yg aku tgk RM199...
huh mmg kena msk dalam wish list

sekali Izan kabo ade member dia jual murah..
so pakat2 kumpul oder..

dia jual RM65 sekali postage

tak ke murah tu...

ini rupa paras..
yg ni mmg NO BRAND..tapi good quality..
aku suspek sbb tu murah..kalo da letak brand konfem teros jadi mahal..




SPECIFICATION:
Type:Household Thermometers
Place of Origin:China (Mainland)
Material:Plastic
Model Number:#796
... Brand Name:hlcs
Thermometer Type:Digital
Thermometer Use:Ear Thermo
Color:White
Package Weight:0.15kg (0.331lb.)
Package Size:10cm x 10cm x 10cm

EASY OPERATION:
1.Press the ON/recall button to turn on the thermometer.
2.Press the scan button,release it.when you hear a beep sound, the measurement is complete.
3.Press the On/recall button continously for the last ten memories(NO.9-NO.0)will take turns to display on the LCD.
4.After one minute if not in use, it will shut off automatically.

Features:
1.Display range:34.0'C-44'C(93.2'F~111.2'F)
2.Accuracy:+-0.2'C(+-0.4'F)
3.Min Scale :0.1'C/0.1'F
4.Memory:10 memories
5.Taking times: One Second
6.Auto shut-off in 1min after nonuse
7.Battery : Lithium Battery(CR2032)
8.Battry life: Approx 4000takes
9.Size:110x35x35mm
10.N.W.:80g(include battery)

Return Policy:
* We gurantee that our products has 6 months warranty.
* Defective/Wrong items been returned within the warranty period we pay for cost.
* If there is something wrong with products, we promise to give satisfied solution but a picture is necessary to proof.
Please Note: We do not cover any items for damage after use or as the result of water damage.


 so sape2 nak meh email aku ye: syanasaid@gmail.com
kite pakat order sama2
 
CLOSED: 21 MAY (With payment)
ETA: End of June
barang ni bukan dr malaysia ye..so sape2 yang bersabar bleh oder
 
*benda baik murah gini baik kite share sama2 kan*



12 comments:

AdanyaKauUntukku said...

akak lebih prefer yang forehead thermometer syana

sbb kadang2 budak2 kan..mana suka nak masukkan barang kat telinga dia........

♥cikmOt♥ said...

yang ni pun senang...tak sampai satu saat dah leh tau result...hehehe...

weii kak, bukan aku yang jual...hahaha

FARAH deeb said...

Dah lame carik ygmurah sebegini. Nak order! Kite email ye! Tenkiu!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Slalu tgk Nurse guna masa Dak Yayan kne tahan kat spital. :)
Oh yer syana, nie email Ym
yayansmum@gmail.com

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku beli lama dulu brand dr. braun .. betul2 harga RM169 .. smp skrg ada lagi .. oklah tue yg ini ok dan harga berbaloi2 beli ..

Dee said...

wah..murah..tp dee ada forehead termometer..tp kalo ada kwn2 yg nak beli dee bgtau syana eh..

Dee said...

wah..murah..tp dee ada forehead termometer..tp kalo ada kwn2 yg nak beli dee bgtau syana eh..

Dee said...

wah..murah..tp dee ada forehead termometer..tp kalo ada kwn2 yg nak beli dee bgtau syana eh..

Anonymous said...

syana..still available lg ke termometer ni?

sky said...

cam mana nak oder..leh bagi tau tak?

Miss Ena said...

ada lg x??nk order..

Ummi Dearie said...

Assalam
Kalau nak thermometer mcm tu sy ada jual
Boleh like fb page saya
www.facebook.com/UmmiDearie
Harga rm60 shj
Terima kasih...