IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, May 11, 2012

Dessert Time at SNOGURT -yogurt ice cream

ok sambung cerita pasal wedding celebration dulu ek
result nama pemenang sat2 lagi ek
korang nak tau ari ni pun, bukan aku boleh pos esk..
ape2 pn pos minggu depan sbb esk cuti kan :-)
sambil2 nk pikir kot weken ni aku gi berjalan2 bleh terjumpa hadiah tambahan ke kan..hehee

ok lepas makan nasi arab tu kami di approch oleh sorg mamat ni
diajaknye kami rasa eskem kat SNOGURT
ni ala2 Tutti Frutti tapi more cheaper la



ok meh masuk ke dalam...
clean kan kedai dia..suke aku
sejukkk nyaman..siap ade katil..hahaa lupa nk snap

dia pny konsep sama gak..amik2 pastu timbang
ko pilih la nk perasa ape..ade tu ha berderet2

ok ni kalo ko nk deco2 atas yogurt tu
aku suke mashmallow ;-)

ni pun sama boleh pilih mana suke
ingat jgn lupa diri, nnt timbang ko pengsan


ni pun boleh letak atas yogurt
pilih...pilih...


ok ni yg aku rasa smlm
gile makan sejuk2 kul 10 malam..agagaa
lantakkkk...da la byk dia bg..nasib kat kedai arab tu aku xamik dessert ;p


aku paling suke coklat, lychee & honey dew
ko nak campur2 flavor dlm 1 bekas pun boleh


cute meh bekas dia..sbb i love pink aauuuwwwww


ok kat sini ade loyalty card


ko beli 200gm dapat 1 stiker..eh ke stamp lupa
pastu smp ke kotak 10 tu ko dpt free 200gm
cth: kalo ko beli total 240gm, ko bayar yg 40gm tu jek
200gm tu free ok!!!


eh nampak tak blkg tu katil??
ko da kenyang makan yogurt ko baring situ :p
ada TV boleh nonton relax2...santai gile kedai ni

oh dan staff (atau aku xpasti ke owner dia) friendly sgt2
kedai ni melayu punye..so marilah support orang KITA!!

G06, Oasis 9
Jalan Tengku Ampuan Zabedah G/9G
Shah Alam.

11 comments:

Asfiza Sharifuddin said...

rasanya ni kedai raja farah...hehe

Gieyana said...

cantik n murah sket kan..:-)

Diari Liza said...

wahh..best2 kena try nih :)

♥ Wina ♥ said...

nyum nyum!

gee ryder said...

sedapnye!!!
ala2 tutti ke tu?

Iela Fazielah said...

sedapnyer.. tp tutti frutti pun xrasa lg..huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uii...sedapnye,Syana.Tak penah lagi Ym merasa.hehe.Ada rezeki nak ajak Yayan la...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kalau TF tue harga dia mak ai .. ok nanti kalau smpt aku terjah ;-)

Baba Hannah.. said...

Ni kategori kegemaran saya..
Murah, Enak & Banyak..!!!

Baba Hannah.. said...

Ni kategori kegemaran saya..
Murah, Enak & Banyak..!!!

Fazlan Idris said...

kami di Snogurt Oasis 9 masih ada promosi 30% diskaun sehingga 23 May 2012...kalau xtau jalan boleh lu add kami d Fb @ snogurt oasis 9...kat situ ada map Snogurt Oasis 9...tq to Me & Mine pasal sudi share about our outlet in your blog