IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 14, 2012

Cendol bakar..

baru sempat nak update ari ni
ok yg hadiah GA nnt aku pos ye
aku bz sket smp next week..harap maklum
jgn dimaki plak hadiah lambar tiba..heheee

ok ni cerita smlm..boring2 lepak kt umah kuar la berjalan2 ke kuala selangor
best gak jalan2 ke arah kampung sana
selalu ke arah KL je kan..

pastu singgah minum cendol..sbb dari jauh da tertarik tgk dia kabo FREE refill
hehee pantang kan
pastu lagi 1 yg buat aku teruja..nama dia cendok bakar
ingat kot dia buat cendol tu secara proses pembakaran
hahaa rupenye nama pakcik tu En. Bakar
adoiii salah maksud plak


rupenye free refill air gula & santan
ingat mcm yg kedai cendol kt mana tu yg free refill segala2 nye tu
hehee

 ok layan diri ye konsep nye
nnt siap ade dapat no..so bile no di panggil ko pegi amik cendol kt situ
tapi jgn ko lambat pegi..masam mencuka muka org kedai tu
haisshhh..kalo letih nk layan ramai org, baik takyah bisnes kan
org lagi nk menduyu2 org dtg kedai..ni masam jek


cendol nye so-so je..idak la sedap melampau
sedap lagi cendok kt Taiping tu
huhu rindu cendol tu


budak notty..penat nk suh dok diam..
tu yg iman pegang tu sagun..eh ye ke nama dia gitu
lama tak makan..dlu masa kecik2 makan pastu sembur ke org..hahaa
lagi notty kan ;p

Ya Allah..permudahkan la semua urusan ku
aminnnnn


13 comments:

Falsya said...

wat suspen je ko nie tau syana..aku pun duk pikir mcm mana die bakar cendol utk wat cendol..hahaha..

syanasaid said...

hahaha aku lg la frust kt situ

SURIA AMANDA said...

tgok mcm seksi je cendol tu....tp ko dah ckp so so..makanya..lupakan aje la keseksian cendol tu..

Myra Jay said...

Heheee, memula ingat, ehhh!! cendol bakar tak penah try.. sekali baca Cendol Pakcik Bakar rupanya ;)

farikh said...

aku pun cam memula terfikir apakah cendol itu dibakar? apakah rupanya kelak? ujung ujung cik bakar punya cendol cisssss

Jiejah @ Iza said...

akupun aritu singgah mkn kat sana tp leceh la layan diri ni . mana nak chop tmpt duduk lagik ,dah la terhad kan kan kan .. mujur masa tu tgh haus giler hehehe

mama tisya said...

baru nk tnye camner cendol bakar rupanye nama tuannye BAKAR..hehehe

qemaishak said...

cepat2 klik baca nak tau macamana cendol bakar haha tipah tertipu

POSH76 said...

ingat nak pi tapi bila kata owner nak buat muka...cancel tak jadi nak ....cam pernah lihat jer kat Kundang ni

Nana said...

kat kluang ada btol2 depan stesen keteapi
cendol bakar juga
refil free ntah2 org yg sama

ZC2012 said...

semalam baru minum..
husband bungkus,
tapi manisla saya rasa..
sama je mcm cendol2 lain..
mula2 pn egt cendol dibakar..

watyz said...

tertipu tipah. ingatkan btol la 'cendol bakar'... hehehhe

bada said...

taiping mmg best...hahaha