IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, May 31, 2012

Demo mari memasak Briyani Ayam

hari ni kan bday syarul..konon aku nk masak la nasi briyani utk makan2 kt rumah nnt
tapi bukan msk ari ni la
esk pun bukan..mungkin weken ni ke

barang2 ada yg da beli separuh..
1st time ok masak benda2 gini..hahaa ok la dulu pernah la masak nasi tomato..
gigih la mengugel resepi..nasib time tu menjadi plak kan

kali ni kite gugel resepi, sekali dgn video...
sbb kalo resepi jek mcm tak best tak paham kan
ni ada video ko tenung la video tu puas2 hafal step2 dia



tgk macam sonang jek..harap2 jgn indah kabar dr rupe la video tu
doa2 la biar mmg senang gitu time nk buat nanti 

Iman pun suke nasi2 yang da ada perasa gini..makan gitu jek pun sodappp
harap2 berjaya la aku buat :-)

ok korang bleh klik link sini ye nk tgk video tu:


# eh eh da cukup entry aku 3 ari ni..hahaha 
camera bukan segala nye dalam dunia blogging..saya sudah buktikan..anda bile lagi..hahahahaa

*entry ketiga*



8 comments:

Jiejah @ Iza said...

ahahahha kamera bkn segalanya yer?
blog aku dah tumbuh lalang errrkkk malas adalah segalanya la kan .


sedap nasi kaler² ni , adeel pun suka.

My Love.. said...

gagah nya update 3 kali sehari..hehehe...

nasi rasa2 ni bebudak suka kan? tp xpenah masak any of them..nasi ayam yg senang pn xpenah! hahaha..duduk ngan mak..nk apa2 mintak je..wakaka.bila laki balik mntk ayam masak merah mgelupur..

syanasaid said...

jiejah~ sile tebang lalang tu..hahaa

zurai~ meh tgk demo tu..sonang jek..laki ko balik ko eksyen kt dia..

watyz said...

dh masak hanto melaka ckit yerk. hahahha

mama tisya said...

slamat memasak ...aku time busday hubbyku masak nasi ayam

♥ Wina ♥ said...

ahahahahhh tak tahan ayat last tu ok!

eh, menarik nie..wina pun x pernah masak briyani..teringin gak

jap, nk tgk video!

AdanyaKauUntukku said...

wahhhhhhhhhhhh pandainya syana.........

akak pun tak pernah masak lagik tau beriyani

Falsya said...

wahhh, masak beriyani..gud luck okayh..