IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, May 28, 2012

Bila Iman menjadi photog semasa wedding

Ni kesah wedding cousin syarul kt Cheras sabtu lepas
cuaca adalah sgt panas..sakit2 kepala aku

inilah pengantin nye..suke kaler tu :)

itu anak teruna saya..
sebuk dicelah orang ramai
tak padan dgn ketot..hahaha


sebab dia teruja tgk org silat2..
kusyuk tgk


pelamin sangat cantik
sweet kaler dia


ok gambar2 seterusbye ini disanap oleh Syamil Iman
sonang keje maknye, bleh makan dgn tenang *ok tak la tenang sgt sbb takut camera jatuh terhempas*
tp atleast ada la gambar nk buat update blog..hahaa

beria suh org sana senyum senyum..


kemain amik gambar pengantin atas pelamin


berbakat jugak anak saya ni


da sume org kena rendahkan badan utk sama taraf dgn ketinggian photog
hahaaa


tu snap gambar wan tersayang
syukur saya da tau anak saya minat ape..hahaa

nak carikan dia camera yg murah2 cute2
sbb kang terhempas rosak camera aku camne aku nk cari makan
tq Iman sbb gambar2 iman ni la umi bleh update blog
:-)



15 comments:

♥ Wina ♥ said...

wah wah pandainya Iman!
profesional photog in the making ni :-)

My Love.. said...

alala...comey n bijaknya iman :)

nani merani said...

Syana, semalam kat Sg wang ada promo bergambar wif Power Rangers.. Akceli diaorg nak promo camera jenama sony. Ada satu tu Sony Lumix harga dari RM 399, dier org bagi RM 199 je.. Tapi semalam tinggal 4 ajer... try ler tengok.. he3

qemaishak said...

hari tu ada nampak org jual kamera untuk kid tapi cari xjumpa dan xmahal pun xsampai rm100 leh amik gambar cam biasa gak, nanti jumpa qema kongsi link, nak cari tuk ammar gak asik duk rebut hp nak amik gambar hihi

Dee said...

mmg berbakatlah..sok dia pun leh tlg mama dia update entry..hahaha..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cayalah imannnnnn .. harus asah bakat anak ko nieh ;-)

ieda said...

pandai iman ..

aah dikk cantik warna tema pelamin dan baju penganti .. warna ape erkk nie .. nak kata ijoo pun ye ;)

Falsya said...

phewitt....pandai iman amek gambo..tp semuanye level ketinggian die jer..chumel bona..

mama_umar_maryam said...

objek2 di mate anak2 adalah yg paling kreatif skali!! aku pon kdg suke gak tgk hasil2 gmbr yg budak2 ni amik,hahaha

nice kaler panten & pelamin

ZuNas77 said...

wah..berbakat betul Iman ni eh...ok lah tu. mmg elok la kita berbesan Syana oi...si Adelia tu suka posing..Iman pandai amik gambar..elok sgtt..hahaha

pnsusu said...

terror tu..cayala hensem boy

Nana said...

wahhh bole diharap ni xkisah la gambar senget pon janji ada bahan nak hapdatr haha

ZSqueenbee said...

hye sis...lme x komen kt cni..bijak sgguh ye..kecik² ade bakat kan..nk bgtau ni..sukenyeee kaler peranten tu...

Myra Jay said...

Cantik baju pengantin..

Jarang tengok kaler ni :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh!pandainyeeerrrr!Kene asah bakat dia tuh,Syana...:D