IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 29, 2010

Aku akan rindu semua2 ni

huwaaaa.....
nanti start next week akan rindu sume2 ni
rindu session makan2 aku ngan KIM
hukhuk

tadi last kopek, KIM belanja aku dessert
Brownies + eskem



akan rindu dia :(


:-)


harap tempat baru akan best mcm sini.
:(

14 comments:

mama tisya said...

mkn dessert je ke..dapnye....dessert chilis lg sedap...yum2

Nana said...

sian kim sensorang plak pasni ek
xpe la hrp2 kwn2 baru tmpt baru tu lagi havoc hehehe

SyaNa said...

erryn, bubba tu lagii sedap kan..jom dessert session pas ni

nana, kim ckp pasni bleh dia start diet sbb xde geng makan..hehee

mama tisya said...

lupa kt bubba...hahahah

mama tisya said...

next sessi mmg desserttttttttt

zura@iwan said...

ko tukar tmpt br..nnti kim tu sorang2 la ye...sian...ko tukar kt mn ek?

zura@iwan said...

tliur giler tgk dessert....kt mn ni wey?

zura@iwan said...

hrp2 tmpt baru nnti ko akan sonok cm gini la ye...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedey lak ha....huhuhuhu wei sedapnya eskrem tue...

Gieyana said...

bestnyer..tgk suma dessert tue mmg mengiurkan..

nzh1979 said...

yang takpe yang oiii..
sok kalo dah selesa tempat keje baru..hari jumaat je buleh ape merayap..pi makan2 sama kim, errynn, sape2 la lagi yg slalu ajak ko makan..ehehe
akak ko nih, dah 8tahun dah keje tempat skang..tapi mang takdenye best friend utk mkn2 yg bertepatan ngan selera den haa..so kesimpulan nya start enjin keta..pi mana nak pi time lunch..huhu.. :)

b.O.n.d.a said...

kOrang syiOk eh keje area KL bleh lunch sama2..
sangat b'beza ngan gua yg duk agak di pendalaman nih
(pendalaman la sangat Nilai tu..kekeke)

gOgO chaiyuk Kim!!! ;)

ALoNa Cintamaniszlite said...

kenapa tuko keje??
gaji lagi byk ek kat tempat baru?? hehe..
rezeki iman laa, kan..



syana; hari tu ada tanya kan kalo amek gambo outdoor kat lake tepen??
Erm..40kpg 4r siap album sticky, sekeping gambar 8x12 dan frame, serta cd..kitorang cas RM200
Kalo nak custom album saiz 8x8..RM400.

mama tisya said...

best kn mkn2