IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 5, 2012

Sape sudi tolong aku???

haiii korang *buat muka comel*
tolong vote aku bleh???

tolong LIKE banyak2 gambar bawah ni
yup tu masa kenduri Zahiril Adzim & Shera..

caranye:
1) Klik sini : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2514100847281&set=o.269766847153&type=1&theater

2) pastu LIKE gambar tu...

tq korang..muahhh banyak2...

--------------------------------------------------------------------------

pastu korang letak id FB korang kat komen box aku ni
nanti aku akan buat cabutan bertuah
andai kata aku menang hadiah utama utk buat kenduri tu, aku akan jemput yg bertuah attend majlis gathering family aku :-)

tq mmuahhhh...

13 comments:

~MAWAR~ said...

dh like photo kak syana..gud luck!

http://www.facebook.com/nurwardah.amat

qemaishak said...

wah kak ada cabutan lagi tu, dah vote dah..moga berjaya..

http://www.facebook.com/profile.php?id=1672406091

syanasaid said...

tq adik2..hehee

~diAhOntHeblOg~ said...

Diah Oshin!

mama tisya said...

dh like...goodluck..id fb aku :aimi shalfarina

Anonymous said...

hi, kenapa post tu dated 15 march 2012? hehehe

syanasaid said...

sbb sticky post smp 15 march 2012 ye

Pepel BoNda AmaNi said...

harus..harus...aku akan jalankan tugas nie nanti..

POSH76 said...

bessnyer nanti aku tulun like...tp tunggu balik umah...kat opis kena block daaaa

iqawangi said...

dah tolong....

fb: sis lavender

PUANSTOBERI said...

dah klik like tu ari. bleh like lagi ker byk2 ?? huhu

Cho Zila said...

akak tak leh link ngan fb lak.. kalau malam karang leh tengok fb bolehler like...

Williamnbny said...

Guidelines for Rod Adjustment You also require a guitar strap that fits you just correct. There's absolutely nothing worse than getting to place up with a strap that you are not secure in, it will ruin your concentration. It should start sounding Celtic and enchanting!