IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 14, 2012

Skirt from thepoplook.com

wah kemain ko....salah kan cik puan BULAN tu
hahahaa sbb dia aku terbeli skirt poplook ni :p

ok debor...1st time kot nak pakai skirt2 gini

ok gemok!!!!
pagi2 teros beli cereal, start diet balik..haahahaa

aku rse pakai gini kena BERANI la..kena confident
ye la, kan jarang pakai gini, sekali pakai aku yg rse sdiri pelik
campur plak laki mak yg mmg tak reti bab2 fesyen wanita ni :p
harus la double pelik dia..hahahhaa
aku harap, aku akan pakai lg la skirt ni..hahahaa
jgn simpan peruk dlm lemari plak udah ler...

19 comments:

POSH76 said...

santekla beb....i usha2 gak kat poplook ni...luv the color!!!

Jiejah @ Iza said...

shantek ler beb .
aku ada gak selai tp mmg x kompiden nak pakai baju pendek ..jd nya aku pakai ngan baju paras montot ekeke

Pepel BoNda AmaNi said...

cun rrr beb.....

Dzil Khadeeja said...

kelasss ko maria...auwwwww.... =)

♥cikmOt♥ said...

kelas ko jah...santek apa..

TiNiE said...

lawa jer na...
pakai jer. ok pada pemandangan mata tua ku. ewaah...

mama_umar_maryam said...

yeahhh,dh ltk 1 gmbr,aku je blm ltk2 gmbr koleksi poppy aku,cewahhhh ;p,cantek shana

syanasaid said...

segan acik..hahaha
tq korg bg semangat gini
ok ok aku akan pakai lg skirt ni
hahhaa

Nana said...

aku kt opis ari2 cuci mata
tgk baju kak lan
seme lawa2
nak2 dress dia seme kaler ada heheee

Mya said...

aah lawa na kau pakai.
aku kurang keyakinan diri. lagi pula nanti lari la imej ostajah ku.. ehe..

Afne said...

aku pn tgh mengumpul koleksi skirt ni hehe

PUANSTOBERI said...

comel... ada gak tgk2 blouse tu ari. Adoii... huhu

qemaishak said...

lawa la kak, mmg tgh gila beli skirt & cardigan aku skrg ni kak padahal tgh boyot ekeke

sW33tdARLiNG said...

konfiden tu yg penting... kalau leak skit jer konfiden, confirm skirt tu nanti tolak tepi walhal cantik jer pun orang pandang kita memakainya

SURIA AMANDA said...

cantik la tuh...guna lak wedges kan..double cantik dah tuh..

Pinkjambu said...

phuiiii nana!! hahaha..

syanaaaaa weyyy lawaaaaa!!! kekeke.. sunggoh nih, molek jah!! sila jgn letak tepi itu skirt okeh, buleh pakai lagi!! kekekeke

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sil aku pun suka beli from poplook nieh .. aku tgk cantek jer ;-)

AdanyaKauUntukku said...

ok..cunn ape......

Dayu said...

lawa..lwa.. kain poplook mmg best
rasa nak beli lg
tp nk try maxi dia lak