IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 14, 2012

Jubah RM35 Bukittinggi mariiiiii

kehkehhhh..sape2 penjual jubah ni sure hangin kt aku
ya ampun ye...

ni la salah 1 jubah yg RM35 aku beli kt indon ari tu
santek tak????

tang kaki bawah tu dia pny sulam tebal
so nampak berat elok jek terletak...selesa sgt2 pakai

pastu frust sbb beli 1 jek..ate kalo duit rupiah nye 100ribu rupiah..mau ko tak rse mahal..hahaa
tp mmg rugi la aku beli 1 jek..sbb macam2 kaler tu org tu jual..

sbb jubah ni sesuai jugak utk acara casual..mcm ko rse nk gi tgk wayang ke pn bleh
selesa sgt2 la kain cotton dia..

* tapi kalo ttibe aku pegi bandung nnt aku jmp jubah ni, aku nk jual kt mesia ni, aku jual RM70 aci tak?? haahhaaa

15 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

santek dowhhh...cube berdiri sikit..ekekek..aku nk tgk dr atas smpai bwh..nape nmpk ko kurus ni..hahaha

PUANSTOBERI said...

biler nak gi Bandung tu?? Nak ikut... tehehehee (T____T)

Jiejah @ Iza said...

aci jek syana ..kita kan katek ,susah tau nak jumpa jubah yg seswai . kalau jumpa pun kompom sendat sbb kita demok kahkahkah

cepat la jual sblm raya ni ..ewahhh.

POSH76 said...

santek & murah la beb..tp kalau amik pose berdiri lagi santek!!!

nanizamros said...

i like la syana....
uiks lama kite x chatingkan...
rindu la.....

♥cikmOt♥ said...

tak aci...sebab aku dah tau rege dia murah gitu...heheh

sW33tdARLiNG said...

jual RM100 pun aci kot.. mahal jer kot orang jual jubah kat sini

Mya said...

amik ler gambar penuh nokss..
tapi RM35 mmg murah woh..

syanasaid said...

jawab sekali harung ek: gi bandung 23/5 ni

gambar penuh? nnt aku posing2 bile pakai jumaat depan ek..

kalo ade rezeki jmp kt bandung jubah ni, aku borong..aku jual kt korg..kena la mark up kan..upah bwk berat2 pastu caj baggage AA lagi

ieda said...

haa kalau ada lagi jual lahh dik
ada yg boleh supply murah lagi bagus .. kalau 70 tuu ok dah ;) standard ..

SURIA AMANDA said...

worth it la kalau nak jual RM70 sebab semua nak kena kira...penat lelah lagi...

Pepel BoNda AmaNi said...

kat sana memang murah n cantik kan..tapi tue la..bak kata ko...kat sana main ribu2 juta2...dan2 rasa mahal...pastue balik malaysia nyesal xbeli banyak kan..hahahahha

Afne said...

aku nk rege 35 jugak hahaha

qemaishak said...

kak bila nak g lagi, nak kirimmm tapi rega 35 la yek bkn 70 hehe

norinaomar said...

akak....nak kirim boleh????serius memang nak kirim ni

Norina Omar
chickenwing_08@yahoo.com