IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 20, 2012

Setiap anak yang lahir, membawa rezeki

hahahaa tajuk kemain mcm nk karang essay :p
tp btol la ade yg kata setiap anak lahir tu bawa rezeki masing2

sejak ade anak ni, jangan harap la dpt bangun matahari pacak atas kepala
dulu xde anak, kadang terlajak2 kul 10 11 kalo ari cuti
skrg ni kadang gelap lagi anak da kejut ...
bagus anak..amalkan ok :-)

ni muke budak bangun awal gile ahad lepas..
bangun2 ajak main kt toys room

janji jgn meragam ok

tp tggu la next projek...nk susun kasi proper toys dia sume tu

pastu rse masa dlm sehari tu panjang jek....macam2 bleh buat bile bangun pagi2 ni
tu org kata, bangun pagi rezeki senang masuk...rezeki dr macam2 bentuk

banyak ooo baju iman xmuat da
xtau nk buat ape baju2 tu..nnt la sedekah2 kat org ..ke nak buat jual bundle??
muhahahaaa

:p
ok la bye nak gugel2 gambar bilik budak
berangan itu free..hahahaa

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

anak anak anak aku time keje ke time cuti ke...bangunnya tetap jam 6 pagi...camner tu...sob sob...

mama tisya said...

anak aku bgn awl gk tp mamanye bgn lewat...hahaha...

cantik almari iman..

SURIA AMANDA said...

sib baik anak den dah bosar...xde bangun awal giler..

qemaishak said...

kak, betul tu, diorang cam tau2 je lau hari ct kemain bangun awal xbagi can umi dio tido lelama hikhik

lemari baju iman tu cantik:)

ieda said...

cantik almari tuu dik
kalau anak akak zahrien nie suke je ;)
aah kalau dpt deco bilik anak2 nie best kan .. akak dulu pernah terfikir nak deco tapi bila dah kemas2 bilik budak2 nie rasa payah je .. huhuh kena selongakr semua ..

aduhhh letih dikk huhuh

Ami said...

iman dah biasa bgn tang tue kot.muhriz weekdays ke weekend ke tido lmbt dan bgn lambat.dah biasa bgn ikut suka kul berapa sebab kate mamanya housewife huhu.tapi ok gak die bgn lmbt sket,so pagi2 sempat la aku masak,kemas rumah,buat laundry semua.bile die bgn boleh focus kat die saje,takde la kene tinggal main ke tgk tv sorang2.just kalo nak keluar rumah pagi2 gi breakfast kat luar ke,pasar ke mmg tak dan la

MrS. F!zA said...

eh nk komen sal lain.. cntik lemari tu..mna beli dan brapa hrga? tgh mncari utk ank bujang tu..

sW33tdARLiNG said...

eehhh lemarinya sangat cantikkk....!!!

mama_umar_maryam said...

aahla..lawo lemari iman..aku pon, projek bilik budak2 ni ntah bile kn stat..huhu