IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, March 30, 2012

Jom cuti Langkawi

Morning!!!
smlm aku saje2 la window soping kt website AA tu
kan ke tgh ade promo kan..

sekali tgk la tiket nk ke langkawi bln Jan 2013 ni
utk 3 beranak RM290..ok la kot kan..


tapi.....berangan semata..hahhaaa
syarul ckp KIV la dlu..lama lg tu katanye..

so kite simpan la print screen ni kt blog ni ek
buat tatapan masa depan..hahahaa


10 comments:

Dee said...

harap2 dptlah harga yg lagi murah dari tu sis..takut simpan2..mahal dah tiket..huhu..

ZuNas77 said...

hahaha...print screen pun jadi ek?

itu la yg aku menyampah dgn AA nih. Sbbnya dia kasi ticket murah tp date tu gila lama lagi nak tunggu. Slalu kalau date sangat advance mcm ni aku amik yg masa zero fair tu je. If ada apa2 hal, nak burn pun tak rasa ralat sgt..kekeke....

mama tisya said...

dasat window shopping kt AA...hehehe...

syanasaid said...

takpe la dee, kot2 nnt dia buat offer lain yg zero fee ke kan

tu la mulan, mcm xikhlas nk kasi murah jek..ooppsss

erryn, window soping je la..cuci mata..hahaa

Nana said...

hahhaha aku time promo ni ari2 window soping kat AA hahahah
wei aku ada book utk si waty izhar g langkawi bln 12 thn ni 280 utk 4 beranak tiket 70 sorang return flite

rasp said...

hahahahaha...leh jer simpan kat sini...
me pun kkdg tgk murah gatal jer tangan nak rembats...
tapi bajet bajet bajet semula...
tak jadik.....so verangan jer lebih....

ieda said...

nak harga yg 0 tuu ekkeke
syok kan
selamat bercuti dik .. book lah dik
sesekali berangan jadi nyata apa salahnyee .. kena pujuk lebih sikitlah cik abang tuu ;)

Falsya said...

bestnye gie cuti2 malaysiaaaa...

qemaishak said...

print screen dulu ye kak hihi

rasanya ada promo lbh murah tu..tungguuuuu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku pun cam teruja nak ke langkawi .. nak tak book sesama ??? leh sesama bercuti ..2 family ;-)