IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, March 16, 2012

Bila aku nak stop blogging

suatu petang balik keje dalam kete
isteri: abang, kalo syg stop blog tu ok tak?
suami: jgn la..sia2 jek ape yang syg buat awal2 dulu..
isteri: tapi skrg income nuffnang yg kencang mcm dulu..ade ke org nak baca blog syg
suami: awal2 dulu syg buat blog sbb suke menulis kan??..bkn sbb income, bkn sbb nk suh org baca kan...
isteri: ooo maknanye, syg xyah pk psal income la kan..buat dgn ikhlas..sbb syg minat..
yes!!!! tq abg..xjadi stop blog
dia la pembakar semangat aku!!!

9 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

yeahhh setuju!!!

qemaishak said...

kak, aku xpenah pun dapat BE kak tapi menulis sebab nak jadikan kenangan akan datang terutama pasal anak2, nak harapkan tulis kat diari mmg xkan la..kalau tulis sebab nuffnang jenuh gak nak pk tulis apa bila xde idea, xtulis income xde pulak kan (pikiran org yg tulis blog ikut mood nih) hehe

harap blogspot bertahan lama..risau gak tetiba blogspot buat hal.

syanasaid said...

tu la..skrg da set kt kepala xmo pk pasal nuffnang
hehehe silap2 aku terminate nuffnang
so yah pening pkior..hahaha

POSH76 said...

jgn ler stop tak rowkla......yes minat no 1..income tu kira bonus...ada takde tetap jalan...

MRS. K said...

takpe la.. income tu tolak tepi la.. yang penting dapat ramai kawan

AdanyaKauUntukku said...

sweet supporter ok...
chaiyok Syana

F.A.R.A.H. deeb said...

yup blogging ni perlu tujuan utamanya sbb nk nulih... baru rase bestkan :) Jemput singgah my latest entry: Lelong! Lelong!

Mya said...

sweet jugak coi ni yer.
betul la tu ckp dia. kita nulis ni sebab minat dan sebab nak jadikan kenangan.
nuffnang tu kira extra je la kan..

fini zaini said...

anggap la camni syana "aku menulis bukan kerana nuffnang.."