IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 21, 2012

Custom Made Skirt ~ Sizuka Online Boutique

Morning!!!!
vavavaaa...kemain berskirt bagai skrg..hahahaa
terjebak okey :p

ni nk show2 kt korg skirt aku tempah khas ikut size aku
aku tempah kat Sizuka Online Boutique kat FB

dorg ade bukak gerai kt sana..aku pegi malam minggu last month
harga ko tgk kat sana x pun ko contact owner dia
sbb aku beli ari tu xsilap ade promo...skrg xpasti ade lagi ke idok
ok ke aku pakai???
atau pun hanya ni sekali jek aku pakai..hahahaa
yang penting...Confident!!!!
hahaaa
*pssttt tang gemok tak yah tegor ek..smlm timbang kt klinik = 55 KG *pitam*

14 comments:

*SiRibenMerah said...

cun.. wahhhh~

Mya said...

aku rasa ok je kau pakai.
teruskan.

watyz said...

cun!!

AdanyaKauUntukku said...

patutlah cik abang skrang ni sengihhh je memanjang..

idaman hati semakin lawooOooOo

Atie.Rashid said...

comey beb ko pakai camni.... :)

marinahunny said...

comei la syana..ok je..

Nana said...

wei ko dah slim la..
aku 60kg lagi pitam hahaa

Pinkjambu said...

phheewwwiittt... kekkekek.. slim lah tuh 55 kilo, ok apa.. wey lawa pakai cenggini!! kekeke

ALoNa CintamaniszLite said...

cantek jer akak tgk..hehe..
mmg fesyen camni skang, kan..pastu pakai sling bag atau pun henbeg tali panjang, hehe

♥cikmOt♥ said...

ni nak marah ni...asal 55kg ko rasa dah gemuk...bistu aku ni yang 68kg camner...huwaa...

aku nak kurus...sila sedut lemak aku ni...

btw, cung per ko kai skirt gitu...kalu aku pakai...erkk...entahlah...

~diAhOntHeblOg~ said...

vavavava...stylo siot...cun! vogue..ni mak org ke anak dara?

sW33tdARLiNG said...

skirt kembang payung erhhh...?

Afne said...

gmbr ke 2 lbh konfiden. syana, siyes lawo :)

syanasaid said...

jawab sekali harung ek
heheee tinggi 149cm
berat 55kg = GEMOK..hahahaa

ape2 pun tq korang :-)

ok ni skirt ni kembang payung