IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 15, 2012

Bagi chan la mak nak feeling2

hahahaa tak hagak2 entry ni
bagi chan ek..

berangan ok mcm byk nau koleksi kasut
hahahaa..tak pe layan kan jek :p

tp kalo tak mmg byk..tp aku let go2 yg heel runcing2 tu
skrg ni selesa pakai wedges..sedar diri, heels runcing2 tak mampu nk tampung berat aku :p

sebenarnye, shoe cabinet tu baru beli
makanye kasut2 tu br bersusun la..kalo tak sepah2 kt cabinet lama yg da uzur menanti roboh tu
bile da susun gini, baru la nampak banyak gak kasut aku
hahahaa feeling lagi

belah atas tu syarul pny..bawah aku pny..tak bleh campur2
laki mak tu kang main tindih2 jek kasut aku ngan kasut dia yg gabak tu

eh ade sport shoes la..hahaha lama xguna :p
not bad huh???
kehkehehehee.....

tapi brand vincci jek..heyy vinci skrg ni pn memahal jek aku rse
smp kadang tu rse mcm syg duit jek nk beli...

ok meh aku story kesah kasut2 ni
setiap kasut kan ade cerita..hahhaa 'aku sepasang kasut" :p

ok yg ni kasut yg aku rse paling comel..hahaa
sbb dia ade reben..aku suke kasut ni
kire paling suke la..tapi kadang sakit kaki aku pakai
sbb kaki lebor depan kan..tapi xpe, "beauty is pain" hahaha

yang ni paling latest beli
memula sakit pakai..smp melecet kaki aku..tp skrg ok da :-)

ni kasut paling aku lenjan...
sbb selesa..even cutting tak brape cung
aku layan kan jek...sbb selesa sgt2 la..rse angin sejuk jek kaki..hahaa
tgk benang2 pn da kuar2..tak lama jek aku rse kasut ni
sikit lagi jahanam la..

ni lagi special..ini kasut hantaran
hahahaa camne ntah aku bleh pilih desing ni kt CR
rse time 2005 in sgt kot design ni..hahahahaa
mmg xpernah pakai da..tp simpan la utk kenangan
rse tak kan soping kasut da kot
kalo nk beli pn, aku nk cr seliper..hahaha aku kalo jalan2 kasual suke pakai sandal..
yg lama tu pn menanti jahanam...

8 comments:

CheNamNam said...

sy punyer sport shoes kena curik tauu...sedih betul,kasut pon ader org nak curikk..kebetulan time tuh kasut kat luar luper nak bw masuk pastu esok terus hilang..hampeh betull...eh terstory criter sendirik plak..hahahhaa

btw kasut first tuh cantek..terasa remaja youuu...:)

~diAhOntHeblOg~ said...

veveve...byknyeeeeeee kasut ko..aku xbuh dlm rak kasut..aku buh dlm keta kasut aku..hahahah

♥cikmOt♥ said...

aku jugak yang takde kasut hantaran...camner tu...hehehe

SURIA AMANDA said...

hehehe..i pun suka kumpul kasut..simpan dalam kotak lama2..pas tuh bukak balik dah buruk hokeh kasut tuh...ada yang dah menggelupas..sedeh....

PUANSTOBERI said...

kasut haku lagi bersepah. kat umah ada, kat opis ada, kat dlm keta ada. adooi...tggu la nenati beli kabinet beso, baru sumbat seme dlm tu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym pun peminat tegar vincci.npe ntah,mmg takleh pejam mata bila tgk vincci, huhuhu

Falsya said...

Amboi nyah..byk kasut..hahaha..aku pun skang nie lg suke pakai wedges dr hills..selesa bangat..hahaha..

Afne said...

amboi byknya koleksi kasut dia.. kasut aku blh dibilang dgn sebelah tgn jek hahahhaa

syana, aku skrg suka kasut vincci & crocodile. tu lah yg mampu milik klu nk beli. yg mahal2 kena kumpul duit lama sgt nk tunggu muekekekkk