IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, March 2, 2012

Universal Gyro Bowl ~ Magic bowl

morning!!!
betul la org kabo, skrg ni pengaruh internet berleluasa..
dulu pengaruh TV jek..pantang tgk iklan kt tv mula la gelabah nk beli

skrg ni pantang tgk blog org, FB org..rse mcm best jek teros gedik2 nak beli
hehehee..ni gara2 Izan la ni..
da aku pn terjebak..cissss ;p
petang kelmarin tgk kt FB dia..teros laju2 aku bank in duit
pastu petang smlm teros dapat..
pantas oooo....

aku rse berlambak org jual benda ni kt FB nun
kome cari la penjual yg kome rse yakin ek..
malas la aku nk iklan2 kan..hahahaa

magic kan....ko tonggeng kan la kot mana pn, xtumpah...
tapi budak ni dapat magic bowl ni pun, tumpah gak..
sebab dia pegi lambung2 ye bowl tu..mmg la tumpah kalo gaya gitu..hahaaa
lama jek x cerita psl iman ni...
snanti la aku buat entry khas utk dia...yg ni entry pasal bowl ni jek
lega skrg ni dia punya selera makan besar..hahaaa
ko suap la ape pun dia ngap aje..lega sgt2..
:-)
eh, lupa nk kabo, kome cari la bowl tu ek
xmahal pun, below RM20 jek..kalo ko dpt atas dr 20, ko jgn beli ngan org tu
ko cari org lain..kekee

9 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ni bagi kat fahim best nieHhh

Jiejah @ Iza said...

aku ingat nak beli gak tuk adeel tp bila tgk gaya adeel duk hentak² mangkuk ..aku pikir isi apapun tumpah gak hahahaha

watyz said...

wa..sangat menarik tp blm tergedix nak bli. hik hik hik... :)

POSH76 said...

mmg magic laaa takper janji barang yg dibeli tu berbaloi

♥cikmOt♥ said...

hahaha...kan aku dah kata...pengaruh internet bahaya weiii...

F.A.R.A.H. deeb said...

Hahahahaaa... kalau dah dilambung memang le tumpah gak ;P
My latest Entry :)
Bosa dah diaaa...!

qemaishak said...

kak, aku ada beli gak mangkuk ni tapi tak pernah guna sebab ammar duk lambung2, bila kita cakap tak tumpah boleh dia amik makanan lam mangkuk tu pastu letak kat lantai huhuhu

pengaruh blog & fb gak tu yang beli tuh haha

adarnadzmie said...

comel jer bowl tu kan...:)

syanasaid said...

hahahaa pandai budak2 ni
kite ckp tak tumpah saje provok2 kasi tumpah