IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 13, 2012

Asam Pedas Resepi Syana

Sapa2 yang kenal aku, sure tau aku ni fail kalo msk asam pedas
ko bagi la masak lemak cili api ke, rendang ke *wah* aku pejam mata je masak
hahaa

tapi kalo asam pedas, even ikut resepi pun sure fail
ntah aku kena sumpahan asam pedas kot

Hari Jumaat lepas aku MC sakit gigi ya amat
konon nk jadi isteri mithali la
maka call suami tny mau buka makan ape?
ade ke yg kanda teringin nak makan?

sekali dia jawab Asam Pedas Ikan Kembung
parkinson aku
takde lauk lain ke? mintak la sambal telur ke kan
ciken chop pun tak pe...
but why asam pedassss????
dia jawab saje nk bagi aku cabaran
kemain kan...

tapi xpe, aku sahut gak cabaran dia
masak dgn kasih sayang

taraaaa.....jadi uols
dia ckp sedap
boleh improve lagi di masa hadapan :-)
mak bangga!!!!

aku guna resepi apa??
hehehee
ampun abang...
terpaksa guna resepi yang ini sbb sakit gigi mau fikir resepi *alasan* 


Ya ampun...senang gile hidup skrg kan
tak tau masak mcm aku pn boleh masak
ko just tambah air ngan sayur jek
mula tu aku mcm tak kesah la nk pakai instant bagai ni
tp rasa guilty plak sbb syarul ckp boleh improve lagi
tp ni paling sedap la takat ni katanye
hahaa terus mak rasa dosa sbb tipu

aku tak btau kt dan2 tu gak
aku btau the next day tu
hahaha debor je nk btau
btau pn dlm kete..hahahaa

siap mintak ampun bagai
nasib laki mak sporting
lepas ni bleh cr brand lain plak
kekekee


8 comments:

Mya said...

samalah kita hahaha.
tapi aku guna brand maggie hehe

Falsya said...

haahahahaha..yo yo oooo je aku ingat ko masak beria..tertipu aiiii...hehe..tp skang nie yg dlm peket pun dh sedap2 dh kn..

SURIA AMANDA said...

huhu...sama ngan aku nok..aku fail bab asam pedas..

Nana said...

ahahahha
xpe la tipu sunat
xdosa pon
aku br je pandai wat asam pedas haha
kesiannn

ieda said...

ekekek memang mudah dikk
semudah petik jari je skrg nie
rajin malas aje ;))

Myra Jay said...

Heheee, takpe nanti boleh try tanpa instant ni pulak ;)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...takpe syana, yang pntg air tangan kita ttp ada...:-)

Belairrefm said...

ahahahha xpe la tipu sunat xdosa pon aku br je pandai wat asam pedas haha kesiannn