IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 27, 2012

Gambar raya pertama 2012

bulan posa aritu byk benda aku miss nk buat
banyak la antara nye:

DIET
hahahaa
da nk abis posa br ingat nk diet kaw2
so mmg takde nye la kurus time raya
so xpe la..abaikan je la :p

tapi..tapi...
suami saya plak beria pasang badan utk raya
hambooiiii...kemain siap gi gym

takpe la..baru balance kan sorg kurus, sorg gemok
hahaha

baju raya aku & syarul tu, kain di sponsor oleh bos
so mmg tema ikut kain ape bos kasi
pasrah jek la..even kaler tu aku x gemor sgt
hehee
*syukur*

silap tu, patt aku pakai tudung hijau2
baru matching ngan dorg ber2
tudung nye da beli *tudung bawal* tapi aku malas nk melilit2 pagi2 raya
tu yg sarung jek tudung awning tu

tang kasut tu, abaikan ek
tu bkn kasut raya aku..tu capal babah aku main sauk jek
hahaha

syukur raya tahun ni meriah la jugak
sbb anak pn da pandai, da paham raya tu ape
tapi ada pangai baru plak raya ni: xmo salam ngan org
aku tak paham nape iman xmo salam org

tapi bile org hulur duit raya laju jek..hahaha
siap bleh lari menuju ke tangan org yg pegang duit tu
sambil ckp "duit raya iman...."
malu mak..hahaha

*rindu kt Iman..agak2 dia rindu kt Umi tak*

14 comments:

MRS. K said...

lawo baju ko.. lembut je kaler

Zura@Iwan said...

aku plak bj ry mcm lari tema sket ngan laki n anak aku..huhu....

aku mcm ko la...beli tudung bawal..at last aku pakai tdg awning je..hahhaa...

*laki cheq pon rajin psg bdn ni...duk gim kt umah ..haha

mama tisya said...

xlari jauh color bj ko so tkpe..lain la sorg ijo..sorg kuning baru ketara..hahaha...iman tau2 je duit ry laju die salam ye..hehehe

GreenJade said...

hehe sabo aje incek Iman..samalah mcm anak buah saya..tang angpow laye..laju jek..tang salam2 buat donno je..budak2..hihihihi

tp..kaler baju tu ok pe..soft mata memandang.. :)

♥cikmOt♥ said...

tahun depan suh bos kasi kaler merah...aku ingat nak wat tema kaler merah menyala tahun depan ni...hehehe

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
part amik gmbo tu aku suke..
ngereng sikt lepas tu nyorok blkg dia.
ekeke

SURIA AMANDA said...

ye la..anak buah aku pun ada perangai x nak salam org..eh nok..ok apa baju tuh..kaler tu sweet kena jer ngan ko...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ym tgk match je, sbb ade kaler ijoo2 sket kan kat baju syana tu...:-) btw, comel n nice...:-)

Falsya said...

comel ko nie kan..biru mmg kene ngan ko..hahaha..

♥ Wina ♥ said...

lawa ape baju tuh..sweet jek!

ummi_norseha said...

SWEET JER....GLAMOR KAU JAH..HIKHIK

Nana said...


Aku xde pon gambo bedua
Sejak ada anak mmg jrg amek gambo bduamhehe

Lily@MamaZaraZareef said...

ok je kaler ni. Cerah dan ceria..:-)

Anonymous said...

Tudung beli katne?cantikla..