IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 2, 2012

Pasrah

hari ni kurang sket update blog
bz sgt ari ni..
hari ni hepi & bersyukur sbb bos masih syg kami2 ni
hahaha so dpt la habuan raya
syukur sgt2


kan aku ada show off entry b4 ni lauk2 aku masak kt tepeng kan
sume pn terliur tgk..ada tu tak caya tu aku masak kan
wahhhh hebat sgt kah lauk itu smp tak percaya??
hahahaa

ni meh ni buat cerita sedih
kalo ari keje, konfem2 aku kena marathon amazing race kt Param tu kan
so mau sauk ape yg sempat

antara contoh yg sempat di sauk seperti gambar di bawah:

tgk punya la nk laju hidang, smp gigil2 tgn snap gambar
tu daging rendang
liat kot daging nye :(


Ikan bakar...sedap gak la...


sup daging + cendawan + kentang
not bad
cuma kedai tu byk lalat
aku tawakal jek la beli..sbb tak dan nk jalan lebih jauh dr parking kete

ni roti abang John
nasib la sedap...

ni antara yg sempat snap
tapi tu la, nk bising2 pn buat ape kan..bersyukur la masih mampu nk beli makanan
kot ada yg x mampu lagi kesian kan

tapi mmg sgt2 terasa duit mcm air tiap2 hari
ate, jumlah atas ni saje nk dekat 20 hengget
tu sup tu aje da 7 hengget 
pengsan kan..

aku ingat beli time da hujung2 waktu nk buke posa dpt la kot murah ke, buy 1 free 2 ke
hareemmm..mmg xde la..xpe la rezeki masing2 kan

ok la tu je
bye :-)

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

wahh...dapat duit raya ke kak...

Lyz ^ EroL said...

hikhikhik...xpelah kak...mkn jek ape yg ade kn...cm sy ni...kalo incik somi koje...mls gk nk msk...smlm beli McD drive thru jek...tp ank2 xmkn...so mkn knelah gagah gi kedai cari nasi goreng...sabo jelah

Jiejah @ Iza said...

beli kat kedai aja la syana . kat area office ko x kan x de kedai mkn. sementara tggu syarul ko gi tapau . lebih terjamin la kebersihannya kottttt .. harga pun rasanya lebih kurang je dr harga barang² yg ko beli kat param ;-)

SURIA AMANDA said...

xper la..dah x sempat nak masak hari2 kan...hujung minggu pun ok...yg habuan tu nok..ko dapat..company aku x bagi pun...sedih...gaji pun lambat not..x de dia nak bagi awal..terpaksala aku pi korek ASB nanti..dah la nak pi china...

Nory Zoulkefle said...

nory kalau gi PARAM, mmg xbawak duit byk takut x tahan nafsu, bawak 10 hggit je dlm wallet...selit jgak 2,3 rggit takut over limit sikit kan..tu je cara nk ngelak diri ni dr terboros..hehehe..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tu lar kan, ramai yang kata posa2 ni jimat...takde maknanye...sebab pi Bazaar pun, alahai regenye...gulp!