IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 16, 2012

Dah nak sampai penghujung

Morning!!!
kejap jek kan ramadhan kali ni
ttibe nk raya da
makin tua ni aku rasa makin cepat masa berlalu
mungkin sbb kite sebok kot hari2, rasa mcm x cukup masa jek

time kanak2 ribena dulu xde buat ape, so rasa lama nye lahai nk raya
nk tggu waktu bukak posa pn lama jek rasa dulu
skrg ni tup2 da nak bukak posa
kadang tu kelam kabut nk cr makanan bukak posa

banyak yg aku konon nk buat time bulan ramdhan ni x berjaya
takpe lah biar ku pendam jek..hehee poyo je kan

doa semoga Allah bagi peluang utk aku jumpa ramadhan tahun depan
:-)

nak update ape pn tak tau..hahaa
jom bebel2 santai je la ek

esk aku 1/2day keje..bos kasi balik awal
tp kena bwk Iman dtg opis sbb school dia paling lewat kena amik 2 ptg
mana sempat nk kejar sbb syarul pn bukan leh blk awal pun :(

xpe la, lepas keje bleh bawak Iman jalan2 kt mall bawah opis ni
ada tempat main2..suke la kenit tu nnt
pandai sgt main skrg ni..asal bleh main ..hehehe

insya Allah plan balik kampung esk malam dlm kul 1 pagi kot
so smp tepeng bleh ngam2 time nk sahur
b4 gerak, bleh tido sat kt umah
kot la gerak lewat gitu kurang sket jem nye

pastu sabtu pagi tu gerak balik kedah plak
kampung babah kt Gurun nun
tahun ni kan turn aku, so ikut la mama beraya kt mana
mcm 2 tahun lepas mama raya KL, so raya KL la kite
orang kata raya Kl x meriah..tapi tidak utk family aku
even raya kt KL tapi meriahhhhh..sbb mmg family mama sume kt KL
konvoi ramai2 pastu gi ziarah sedara mara

tahun ni raya belah babah kt Gurun, meriah gak
tak sabar nk jumpa Tok tom...

raya ke2 tu patah balik ke tepeng
kite raya belah syarul plak
kt sana smp raya ke 4 kot hari rabu
sbb rabu tu kena balik KL pakcik tu keje ari Jumaat
so khamis tu sempat la aku raya umah mak pak sedara aku kt KL

fuhhh..banyak nye negeri nk raya
haahaa...

yes!!! syarul ckp balang kuih x yah kuar kan
hehee aku lupa mana aku lempar..dia ckp kalo org dtg hidang jek dgn balang plastik tu
hahaa ok sempoiiiii....

kemas umah pn ala kadar jek la
sbb tau umah aku ni kalo org nk dtg mmg kena buat appointment
so bile org kabo nk dtg baru kite kemas beria
hehee..korg kalo nk dtg umah aku kena btau awal la ek
jgn ngejut2 lemah jantung aiii..hahaha

tak sabar nk tgk Iman pakai baju melayu
mesti encem dgn rambut gaya baru dia
hahahaa

lagi ape ek..
tu je kot nk btau

oh xde mood keje :(


okbai


9 comments:

SURIA AMANDA said...

Selamat Hari raya nok...maaf zahir batin..

SURIA AMANDA said...

Selamat Hari raya nok...maaf zahir batin..

♥ Wina ♥ said...

suke baca org bebel nie ehehehe

bestnye leh balik kampung..wina kat KL jek

selamat hari raya maaf zahir & batin..

Rasp said...

pergghhh mmg jalan sakan u sis...
hopefully tak lah jem kan....

Selamat Menyambut Aidilfitri...
maaf zahir batin...
safe trip and take care tau...

Dee said...

dee pun raya kat KL je dulu..tengahari baru balik n9..

selamat hari raya dan maaf zahir batin ye syana..

POSH76 said...

bessnye ada kampung.....salam aidilfitri maaf zahir batin

ieda said...

semoga selamat sampai ke destinasi dengan selamatnya dik

salam lebaran dari akk
mohon maaf sebarang kesalahan selama kita dialam maya ye dik ;)

Mya said...

selamat hari raya aidilfitri untuk kau sekeluarga.
cakap dengan coi aku nak pi beraya rumah mak ayah dia boleh tak? he he..

Iela Fazielah said...

selamat hari raya syana..drive carefully ye