IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 16, 2012

Ko balik sekarang!! esok tak yah datang da

dialog bos suh staff balik esk jangan dtg keje da :p

hahahaa drama gile dialog..

yes!!! bos ckp esok tak yah datang keje
katup opis elok2 tutup suis tingkap pintu sume
gaya bapak pesan ke anak jek kan

so takyah pening2 mau hangkot Iman dtg opis esk
jenuh gk nk pk makan dia sume kt opis ni
so esk lepak umah je la kite :-)

eh Iman apa kata kite anta papa gi work, pastu kite gi soping
weehhuuuu..

sunyi sepi lah blog ni esok & seterusnya
koser aku nk update tgh2 org sebok nk beraya tu kan
aku bkn ada smartphone yg bleh update LIVE tu
norkiah je pun 

dikesempatan ini *ewah* aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

pelik la skrg ni, kalo ckp maaf zahir batin mesti org jawab, eh ZAHIR jek BATIN takyah
ape2 ntah..
ingat batin tuttttt je ke??
batin tu dalaman..kot aku terkeji ko dlm hati ke kan
kalo zahir tu cth mcm aku pernah lempang ko kan
eh mintak maaf nk marah2 plak kan..

ok ok balik semula

baca jek la kad raya aku ni :-)


berhati2 di jalan raya
jangan tekan pedal minyak tu laju2...
suka kata2 suziey kt FB td
ingt Allah sentiasa sbb nyawa kita milik Dia..so jg amanah tu ok..


ni bkn pesan kt korg jek ni..ni pesan kt suami aku gak ni
:p

10 comments:

Sidratul Muntaha said...

selamat hari raya.maaf zahir batin ye..
haku esok keje lagi..

Cute Mum said...

selamat hari raya. maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..
bestnya bos kasi cuti.. uyun cuti sendiri jer.. esok jerlah masa nak mengemas rumah yang dah sebulan ditinggalkan tue.. huhu,,

SURIA AMANDA said...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN NOK..

cik helena said...

kakak..selamat hari raya!!

love you!!!

Saleha said...

WAAA BESNYA esok dah boleh cuti.. kita kerja lagi
Selamat Hari raya akak

::NureeN:: said...

hahaa
slamat hari raya
maaf zahir & batin

ilia said...

Selamat Hari Raya Syana...Maap zahir batin tau...

Nana said...

beznye bos kasi cuti dah
aku ni tgh tunggu bos kasi green lite

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin syana..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Slmt raya, syana.maaf zahir batin yer.:-)