IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, August 8, 2012

Syanasaid.blogspot akan muncul dalam Apa Kata Wanita

Morning!!!!
1stly nak ckp sorry sgt2 aku tak sempat BW umah korg
aku sakit gigi :(
so emosi agak terganggu sket..

ni nk kabarkan berita yg gumbira
smlm aku dpat email dr APA KATA WANITA BERSAMA ZAMZARINA 

korang pernah tgk kan rancangan tu?
aku selalu gak tgk..
tapi dalam byk2 episod kan, yg paling segar dlm ingat aku ialah lah episod dia ajar cara tanam pokok
haahaa..lepas tgk zamzarina tu tanam kt studio, rasa eh eh senang nye tanam pokok

aku dapat bayangkan dia tu ala2 Oprah Malaysia la
menarik gak rancangan tu..sbb byk info bleh dapat 

sapa2 nak tgk boleh usha line: kata nye akan bersiaran pada 12 Ogos (Ahad) - 11 pagi TV 1...


ni email dr dorg :-)

kalo korang nak info yg best pasal wanita, rumahtangga, resepi, boleh tgk blog Zamzarina: http://zamzarinazambri.blogspot.com/

boleh klik LIKE (aku sudah)

so sama2 la kite tggu rancangan tu ye
insya Allah aku akan usulkan link2 yang sgt berguna utk kaum wanita..
dalam fikiran aku, aku nk share pasal treatment IVF
sbb aku tau ramai yg tak berapa familiar psl treatment ni
so sama2 lah kite share info ye 



*kot ada yg baik hati bleh rekod nnt email la aku..
hehee kot la kan aku sebok mengukur shopping mall time tu*



16 comments:

mama tisya said...

wah blog ko plak ye...pg plak ye

Afne said...

waahhhhhhhhhhh glamer la hang pasni ;)

Nana said...

wewittt pemes haha
nnt ada siaran ulangan
klw kuar ari ahad
minggu depan ari jumaat ulangan kt tv2 kul 1 tengahari

mama_umar_maryam said...

syabbas mere bethee,hehehehe..bagus info yg ko nk share tu weh

SURIA AMANDA said...

waaa...glemer la ko nanti nok...huhu...

watyz said...

waa.. glemer ler nanti. segan teman.. hehehhhe

PUANSTOBERI said...

wah..blog pilihan giteww :))
kalo aku ada kat umah, leh tgk nati.

♥cikmOt♥ said...

perhh...blog pilihan gitu...
saya mesti pilih...hehehe

Rasp said...

fuyooooooo terbaeeek lah sis..
congrats!
hopefully dptlah tgk nanti...

ALoNa CintamaniszLite said...

Syana...sape yg rekemen blog syana kat AKW ni??

Apa2 pun...tahniah laa ye..lepas ni makin ramai ler follower dan nuff mencanak naik, hehe..

Cute Mum said...

wah.. tahniah..
best tue blog masuk tv..
pasnie mesti uv naik giler kentang punyalah..

Mya said...

wah best best..
insyaAllah aku ada kat rumah.
cuma takut terlajak tido je.
takpe aku set dlm alarm :)

♥ Wina ♥ said...

wahhh congrats beb keluar TV ;-)

Myra Jay said...

Blog akak pulak dipromote dalam TB..
Tahniah ye :D

AdanyaKauUntukku said...

glamer lah Syana lepas nieH...artissssss

✿MisS NadRAH♥ said...

Salam..dtg berkunjung pas ngk blog akak kat AKW siang tadi=)