IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, August 14, 2012

Iftar @ Tirai Ratus Shah Alam

Morning!!!
da 25 ramadhan kan..mood raya korg da marii??
aku mcm suam2 kuku jek..mungkin sbb baju raya pertama aku kurang lawa :(
tailor tu mcm salah jahit je..takpe la pasrah janji ada baju kan

kali ni bulan posa baru 2 kali buka kt luar
aritu kt Zam Zam kan
kali ni kat Tirai Ratus

ni pn sbb beli voucher kt MilkADeal
bedal janji dpt buka luar murah2

ni last week yg sakit gigi tu
so mcm tak de feel nk makan sgt
ye ke??? hahahaa


Iman tgh sleep dalam kete nun paking kt tepi meja kitorg
so dpt makan dgn aman  :-)
*don't worry tingkap sume aku bukak*
kedai biasa2 jek
nasib murah tu yg nk try tu


makanan pn tak byk
tp kalo pakai voucher RM19.00 tu ok la
kalo bayar rege biasa xde diskaun tu agak melampau mahal
rasa harga biasa RM35 *kot kalo tak silap*


ada air sejuk pastu air teh panas
sedap teh dia

ni aku tak pasti bubur ape
tp ada pisang, labu
tapi dia letak air batu
so bubur sejuk2 gitu


cekodok pisang tu sedap
aku nk repeat lagi da abis :(



ni ha yg di cari
laki mak teringin nasi bryani Kambing
rasa dia so so jek
takde la smp ngigau teringat2 

da nak smp penghujung ramadhan kan
:(
ntah jumpa lagi tidak tahun depan 


6 comments:

MRS. K said...

rajin ko beli deal2 bukak pose ni.. hehehe... ok la tu harga tuh

LizHairi said...

erm...akak pun terbeli kat groupon voucer Bangkok House tu.Tapi tatau nak pegi bile.Maybe pas raya kot heheh....

kan betul kan!
tah kite sempat bertemu next ramadan tah tidak :-(
(insaf)

Dee said...

dee tak pernah lagi beli mana2 coupon..hehehe..tp nmpk sedap2 gak food dia eh..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tahun ni ym tak smpt lg nk berbuka kat luar.huhu.cepat je rasanya posa tahun nie kan?tup2 dh nk smpi penghujung...huhu

sW33tdARLiNG said...

eeiii seriussss!! baju raya kalo kurang lawa, nak raya pun takde mood

♥ Wina ♥ said...

this year x banyak makan luar, masak je selalu