IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 13, 2012

TQ Apa Kata Wanita :-)

Morning!!!
semalam sape tgk AKW TV 1??
lupa aku nk buh reminder kt blog ni ari jumaat suh korg tggu dpn TV
hahahaa poyo je kan


aku mula tu mcm ye ke tidak ni kan email tu
tp dlm ye tak ye tu, tggu gak depan TV
pujuk iman ckp xyah la tgk katun..meh tgk org lumba lari
b4 AKW tu ada liputan pasal Olimpik

video aku tak dpt up
so aku print screen je la ek
:-)

FM aku oder dr member aku pn ada :-)
pstt ruhil..ni ha gambar FM ko 


mula Iman tgk mcm biasa jek
sekali dia nampak gambar ni, terus dia jerit mcm histeria
hahahaa sbb nampak gambar dia naik komuter
pastu tak bleh stop jerit dia
hahaa sbb ttibe br dia kenal kot sape dlm TV tu

pastu nampak gambar ni dia jerit papa..papa...

eh eh Mak Lang Iman pn ada
:-)

TQ sbb bagi peluang kt blog picisan ini :-)

kepada reader baru, welcome to Syanasaid's
harap korang enjoy baca blog ni
apa yang baik bg faedah, amik la buat panduan ek
kalo yg merepek meraban tu korang abaikan je
hehee

*macam nak buat GA jek untuk follower blog ni*



13 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahhh best jadi femes ;-)

MRS. K said...

wah wah wah... glamer kejab ko ek..heehhe..

Mya said...

best best :)

AdanyaKauUntukku said...

blog syana glamer lah lepas nieHhhhh

Lyz ^ EroL said...

fuiyooo...kuar TB tuh....sure iman bangga muka kuar TB...kuikuikui

♥cikmOt♥ said...

aku rasa cam segan dah dok sini...hehehe

SURIA AMANDA said...

WA..GLEMER KO NOK...HEHEHEHE..

Falsya said...

phewitttt..nak signnnn!!..hahha..

mama tisya said...

tk sempat tgk aritu cz tk brp sihat..tdo je smp tghari:-p

bgs wt giveaway senang2:)

LizHairi said...

makin pemes amos la syana pasni ;-)

Nana said...

syana ko nak record g kat rtm nye website ada link apa kata wanita aritu aku rekod balik dalam web dia

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh femessssssssssssssss ;-)

Myra Jay said...

Tahniah ye kak :)