IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, August 8, 2012

Red Valvet Cupcake Free...

rezeki di bulan puasa
hehee

sbb sudi kasi aku rasa RVC ni
ada lah yg aku ngan dia deal2 kan smp aku dpt free RVC ni
hahaa rahsia sgt kaannn..

aku ingat kot dia nk kasi barang seketul dua jek
sekali ko...

banyak ok free nye


time gambar ni disnap, aku da ngap 1
hahaha gelojoh
sbb tak puasa kan time amik kek ni, smp2 umah aku bedal terus

Ya ampuunnnn sedap gile
mmg sesuai utk yg tak brape gemar krim muak2 tu
aku ni kalo krim yg terasa over cheese dia mmg aku reject 

tapi yg ni mmg lite sgt rasa cheese dia
mmg kena la dgn tekak aku 

sapa2 nak order area gombak tu bleh klik FB dia: Hana's Sweet Treats

inilah Falsya 
aku terkelu tgk dia..hahaa cantek sgt
pastu tinggi plak tu..terus terketot aku kt situ
ok terketot & tergemok..hahaha
tq Pasya..
insya Allah nnt aku order utk raya ok :-)



9 comments:

♥ Wina ♥ said...

wahh comel² cupcake dia..sedap kan RV? ;-)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat makan RVC... ;)

Sedap nengok ha,terliur suda ;)

mama tisya said...

wah dpt free...aku suka rs cheese byk...hehe

Zana Adieyza said...

wah, untungnya!!! dapat free dari falsya yer.. nmpk gmbr pun dh tau mesti sedapppppp..

SURIA AMANDA said...

UNTUNG LA KO SYANA

Falsya said...

Janji detepati..kahkahkah..

First2 aku tgk ko kan, "aloh2 chumelnye syana nie"..kata ikhlas dr hati...iman pun comel okayh..friendly siap leh tunjuk2 toy kat aku..saje nak bg aku jeles..hahahahaha..

Nana said...

hahaha jumpe pasya ek
amenda la yang di dealkan tu
sampai rasia2 hahaa
sedap gile kan?
kak ana pon dah nak bli lg pas raya ni

Cik Rongoks said...

bestnye dapat red velvet cupcake..ika bru blaja nk buat.hihi

watyz said...

wa.. dpt cc rvc free, jumpa pasya lak tu.. manyak syiok wooo...