IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, August 28, 2012

Cerita Raya Kedua 2012

morning!!!
sejuk sgt kan pagi ni..semoga hati kite sesejuk cuaca pagi2 ni:-)
namo marah2...namo bad mood2..
senyummmmmm jek ek :D


pagi raya kedua tu, siap2 kt umah tok
pastu terus nk gerak balik..kejap jek balik kedah :(

ni gambar Iman x mandi pagi
hehee gile ko air bukit sejuk gile
time ni plak kul 8 lebih
x sampi hati nk kasi dia mandi
so bawak dia gi umah Lang kt kampung bawah tu
mandi air paip sana x la sesejuk mandi air bukit ni

lepas da siap2 bfast umah Lang, terus konvoi ngan mama gi umah pak sedara syarul kt Bukit Mertajam
nasib la pun jalan x jem..


kitorg sampai, tuan umah x abis jalan beraya lagi
hehee so kena tggu 
lepak2 sambil posing2

ok ni gambar family cenonit ku :-)
bleh plak aku terbesar kt depan tu..hehehe


Mama & babah
ya ampun, makin kecik mama aku ni
selalu mak x muat baju kasi ke anak, aku terbalik
baju x muat aku pass ke mama
hahahaa

sadiq poyo :p

mama ngan Mai
mai tu ko nampak jek besar tinggi dr aku
tapi..manja dia adoii kalah iman
silap2 kalo bleh dia nk suh aku dukung dia
nasib la sedar diri kan..hahahaa

balik dr umah pak sedara tu kami terus ke kuala kangsar
mama sume terus balik KL

ni otw ke kuala kangsar
jem..aku tido, bangun, tido bangun x sampai2 gak
letih montot...hahhaa
yg driver tu 100 kali letih kan...

budak ni lagi poyo
sebok nk spek umi..
pastu pakai terbalik..hahahaa
bile pakai spek gini, terus muka jd garang
xmo senyum langsung..hahahaa

sampai kuala, terus pusing2 umah sedara mara syarul
aku suke gi kuala kangsar ni sbb suke dgr dorg bersembang
hahaha loghat dia tu best sgt aku dengar
da gaya mcm tgk cerita zombie kg pisang, hantu kak limah balik rumah plak
hahahaa

Iman kalo da jmp sepupu sepapat mmg x ingat ape da
aku xde pn dia x kesah..yg dia kesah main jek la


konvi plak dgn family kakak syarul
sampai ke malam beraya 

ini kire umah terakhir la..
singgah maghrib sini
best umah keliling hutan gini
nyaman jek rasa

pastu balik ke tepeng
mmg panct la malam tu
dr pagi non stop beraya..makan pn non stop la jugak

*ngantok*

9 comments:

Falsya said...

Bpk aku org kuala..bote mariii..mmg kalau tetibe dieorg rancak berborak kan, itu jam mmg sepatah aku x phm..hahaha

gee ryder said...

amboi iman menyandor je dgn spek hitam tu yer hehe.
samala dgn afeef suka nk pakai spek aku pastu pakai terbalik

MRS. K said...

slim melim mak ko wei.. boleh mintak tips hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

hahaha...iman tu perasan hensem laa tu, hahaha...

~aYu~ said...

sakannya beraya...

Rinna said...

Seronoknyaa beraya sakan gitu.. :)

My Love.. said...

sronoknya beraya...

btw..kecik nya mama...meh nk tgk gmbr berdiri sblh mama gmbr berdua sket... :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

comei dia buat tgn 3 peace tue .. anak ko dah pandai bergaya dgn spek ;-)

AdanyaKauUntukku said...

baru perasan
si iman org peace guna dua jari dia tiga jari yek

cayalahhhhhhhhhhhh syamil iman