IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 30, 2012

Pergi kenduri pakai kimono

Morning!!!
ramai ke yg cuti arini? best ler org byk cuti kan
aku ni da negative cuti aku..hahaha
nasib ler keje opis comel gini, kalo keje opis besar gabak cam korg brape surat cinta ntah aku dpt dr bos ..hehee
tu untung keje opis comel2 gini :p


ni cerita raya ke 4..otw nak pulang ke KL singgah makan kenduri kawan syarul
kat Selama tak silap aku

wajib la dtg sbb lama kot tggu encik saupian ni kawen
kawen gak ko kan pian..alhamdulillah

*da gaya aku ngan syarul ada anak dewasa sorg lagi..hahaa
EL tu isteri dia x follow..


tu baju aku tu, lawak tidok?
kain tu mmg diterbang khas dr jepun ok..lawa sgt bunga dia
mcm ada sakura..kalo buat kimono tu cun sgt

kan kakak sedara aku stay kt Jepun, so raya aritu byk la dia bwk balik jual kt sini
sape nk kain original dr Jepun roger aku ye

cuaca tu mula panas berdenting
kuyup memasing..

so bawak la anak bujang ni msk umah kasi bukak baju 
biar la kaum2 bapak dok sembang kt luar
lega sket dok dlm umah
sekali tu hujan lebat plak masa lepak dlm umah ni
mmg panas tu panas nk hujan la tu

dari umah kenduri, singgah menyinggah beraya umah Opah, umah mak sedara syarul, pastu umah EL
ingat nk balik terus lepas maghrib kt umah EL tu, sekali syarul ajak patah balik umah parents dia kt Kamunting mandi2 solat jap

kul 8 baru gerak dr Kamunting..smp ipoh umah cousin dia kul 11 malam
gile beraya umah org tgh2 malam kan
jalan jem ko..stress jek sbb kenangkan org kt Ipoh tu tgh menunggu kan

gerak dr Ipoh kul 1 lebih..smp umah sdiri kul 5pagi
hahaha merasa la ko beraya sakan kan..


kepada en pian & isteri: tahniah ye..kami doakan korg bahagia hingga hujung nyawa..nnt rajin2 dtg la umah kami..

3 comments:

Zura@Iwan said...

ooo ko g mkn nuri di Selama ke..kg aku la tu...hikss..

mrsfiza said...

lawaaaaaa

Pa Wana said...

insyaallah uncle n auntie dinosour slalu jer gi bertandang umah iman pasni...iman tomel mulut becok !!! geram ;-p