IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 2, 2012

Syamil Iman & Basikal

Morning!!!
ari tu bday iman, mak pak kasi hadiah pasar malam rege 10 hengget jek
time tu mak pak xde duit

ni ttibe dpt rezeki lebih, kite kasi la hadiah molek sket no..
sbb da nampak dia suke beskal ni
kalo balik kampung tu, jenuh la dok gaduh berebut beskal kakak ngan abg dia

makanya, moh ler kite beli nak...
janji kamu hepi ye

kemain, nak beskal big gini
x main la beskal baby2 tu da
setia menanti uncle pasang beskal 


weeeehuuuu...suke anak umi dpt beskal idaman hati ek
*rumah da gaya tongkang pecah*

kemain laju dia kayuh..hahaha laju la sgt
tempat sempit mana bleh laju
tp kalo tempat luas tu mmg laju la dia kayuh

nanti kite main beskal kt luar umah ek
sesuai sket..ni sempit sgt ruang 

ko tgk tu, siap konar2
hahaha pandai da dia control handle tu

hahahaa tp tak reti reverse
kena turun tarik..hahahaa
ketot tu ketot jugak...


ok bleh sambung kayuh :-)


miss u my bebeh..
big sgt da skrg ni..mcm2 benda baru dia kuar kan
kadang tu semput nafas nk layan
tp layan kan je la..budak2 ni kejap je besar
kang tak layan skrg, ttibe dia da besar mmg tak mo da dia main2 ngan kite
tak rock la kan da big dok nk main2 ngan umi ngan papa
ape kelassss...

*rasa mcm nk botak kan rambut iman tu la..serabai aku tgk*

10 comments:

Falsya said...

Suke iman dpr beskal...comel gile anak ko syana..

AdanyaKauUntukku said...

tingat plak si Alieyah berkata

ibu..bila nak main basikal..asik duduk dalam ni je...
gulp....

ibu malas lah nak pikul basikal ko tu nak naik tingkat 4..main jelah dalam rumah.....

sian kan...

Myra Jay said...

Wahhh ronda sakan la dapat beskal baru :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Cepat dia belajar kayuh beskal. Tu tak lama lagi tu..kalo tayar spare kecik tu leh cabut tu...dia takmo dh guna 4 tayar...hehe..

Alycia said...

amboi, seronoknya dia kayuh beskal dlm rumah yer hehe...

tq syana singgah blog Alycia ;)

sara said...

Best la da dapat beskal. . Budak2 mmg suke beskal. Cm anak sara,beskal tggal kt umah akak ipar,sebab die yg jaga time siang..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sana o beli kt kedai area rumh ker? aku beli kat adam beskal kt kedia area sg. buloh murah

My Love.. said...

bestnya iman dpt basikal..

farouq pn dh boleh ni..nanti kita playdate g taman lumba nak? hehehe

Afne said...

sebiji basikal hana la niman.

Anonymous said...

Best la da dapat beskal. . Budak2 mmg suke beskal. Cm anak sara,beskal tggal kt umah akak ipar,sebab die yg jaga time siang..