IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 23, 2009

Aku stone!!

hahhaa ni aku tunjuk gambar aku tgh stone lepas kena bius..mokekkee
tadi time pick up telur mmg kena bius..
sekali da settle jadi gini aku
hahahaa uncle aku la sempat snap gambar aku tgh senget


gile mmg aku tak leh tahan nk gelak..




ok bye. nk tunjuk gambar terkini jek :p

*alhamdullilah sume ok..ahad ni penentuan nye :)

10 comments:

Gieyana said...

Hepi betui ko..insyaallah..usaha tangga kejayaan yer..:D

cintaKusayangMu said...

k.syana...tgh high ke tu??penangan ubt bius ye??mokekeke...xpe kak..jnji hasilnye masyukkkk...

Diarihatiku1976 said...

alamak.. memang gitu ke syana... tapi takpelah.. janji berjaya kan... take care baby...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah selagi kita berusaha..ALLAH tue maha adil..DIA mengetahui apa yang terbaik tuk umatNYA..tawakkal..semoga hasilnya adalah great...i pray for u.. :)

~sall said...

take care syana.

sararisa said...

kak syana...apesal tak amik video..hahaha...mesti lawak... pape hal semoga berjaya...insyaAllah...

mya said...

aku doakan semua berjalan lancar dengan good news k..

take care babe!!!

Nana said...

woo mmg lalok weh pas kena bius penah rasa dah..btol2 mcm mat pet..ekekek

gee ryder said...

awat gitu muka ko syana? hehe...

stone ke stone la janji bejaya ekk

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????