IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 9, 2009

Kejap gitu kejap gini

sile baca smp abis b4 nk komen:

badan aku ni tak konsisten tau..kejap kang gemok melampau..kejap kang kurus (tp tak la melampau :p)
kalo aku rse gemok, teros aku diet + senam lite2..mcm ari tu aku puasa 2 hari + bersenam main bola gym kt umah alhamdullilah ade perubahan..turun la balik badan aku ni..

disebabkan selera makan aku skrg ni tak terkawal, so aku kena pakai korset supaya aku tak makan melebihi had..mcm semalam, mmg berjaya tak menghabis kan makanan itu..so sape2 kata selera aku besar smlm, sile baca ye aku abiskan ke tak food tu..

aku ni mmg jenis yg terlalu obses pasal berat badan..kalo aku rse da gemok gile aku akan jd stress, sedih mmg down abis la..tp still la tak kurus melampau..aku pn tak pasti.mungkin hangat2 taik ayam kot ;p

ni nk tunjuk gambar malam smlm. b4 kuar ngan syarul..


gemok ke aku??? see,da kurang sket kan dr ari tu..aku bukan perasan ye..sbb kalo perot aku gelebeh, sure syarul tak bg aku pakai baju gitu..

tq pada yg concern psl aku :D

-tak paham nape aku buat entry ni-

10 comments:

MRS. K said...

yeah...kurus..kurus

cintaKusayangMu said...

kak..kurus dh..cm gini je slalu dh ok dh....cun..cun...hehehe

mAr@ZiEy said...

syana..aku tak rse ko gemuk..tp npe ko rse ko gemuk ek..erm..pelik2 pelik..

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kalau hubby kita suka laks org yg gebu2 nieh .. katanya sodap di peluk ..ha..ha.. ko tak ler gemuk .. ok jer ;-)

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wekeke..
aku paham nape ko buat entry nie...

tak gemok yang...dah ok tu...
cun2...

Diarihatiku1976 said...

mana ada gemukk.. lawo ler.. ada potongan lagi.. lain ler akak..

mummy aryan syamil said...

yanggggggggggggggggg

da slim....

ikhlas dr ticer eehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa wak..janji kta sihat..xda penyakit yang memudaratkan sudah...

lantak kan orang kata gemuk ke kurus kering ke..janji kita hapie..

yang penting kita hapie...hapie..hapie.. *motip aku dok nyanyi lak nie*

Nana said...

mana ada gemok.klw sape2 jumpe ko live sure diorg ckp xgemuk yela dlm gambo kita akn nampk beso dari live kan hehe

Nana said...

mana da demuk