IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 6, 2009

Home Town Yong Tow Foo - Ampang

hari ahad lepas aku kuar gi buat facial kt Ampang Point tu..aku pegi ngan Gf ejam, Watie..tq eh watie sanggop layan akak neh..

b4 tu kite tgk kasot yg aku beli kaler merah tu..cantek tak?? kilat2 ko :p



pastu makan time!!!
aku mmg lama da teringin nk mkn kt sini..selalu tgk org blogging psl kedai ni..
mula dulu cuak nk msk.tp bile tgk ramai blogger islam mkn sini baru aku konfiden



ade HALAL logo ye..


Ginger ciken..sedap



pastu amik bola2 ngan kawan2..



sedap nye..aku rse yg specialnye tu tang sos la..sbb yg lain2 tu mcm biasa jek


nnt bleh repeat..
tak de idea nk taip ape :p
janji korg paham kan

9 comments:

mAr@ZiEy said...

Faveret aku yong tau foo..!!!!!

Nana said...

semalam aku baru je lalu depan kdai ni time nk g tm poit tepi tu

mama tisya said...

kt pcm ada sorg bdk update die p mkn kt tmpt ni kalo tk silap aku la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam menarik jerk tue...nanti leh try nie..

Anne Zain said...

alamak...ko dtg aritu kalau aku tau ko suke mkn yong tau foo...aku bwk ko gi luar sket dr umah nenek aku tuh...sedap tau kat situ...takper..ada reski nnt aku bwk eh...hihihi
kasut...aku suke kaler merah..tak kesah la design lawa ke tak..asal merah je mmg lawa la ...hahahaha

gEe said...

my fave place dikala sedang hangat berdiet b4 kawen lu..hahaha..til now pun msh suka lg mkn kt stu..
ada skali bwk mil/fil..mil aku dok ushar keliling kedai..trus kuar ayat dr mulut dia..'erkk halal ke ni?'..har har har

Nana said...

aku penah sekali je makan kt sini
boz banje

ahkok said...

Hi "Me& Mine" and all the fellows! Congratulations! You all are invited to join the "FREE YONG TOW FOO for International Women's Day" organised by HOME TOWN YONG TOW®.

For further details, click the link for the event in Facebook! http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=194214460610275

Let's bring your friends and family members to join this festival!


Regards,
Sk Chen

ahkok said...

Amendment:
"FREE YONG TOW FOO for International Women's Day" is organised by HOME TOWN YONG TOW FOO®.