IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 8, 2009

Anak kecil di Ketapang

ok takmo da ingat kesah mimpi tu..
sbb aku tido tak baca doa kot..

bile aku tgk gambar b4 ni mmg lain la muke aku..menakutkan kan..
scary ok!..
pastu nk buat stetment neh..aku mmg da gemok ye. b4 raya tu smp la ni mmg tak turun2 badan aku..nk buat camne..redha je la..nk kata tak jaga makan, aku tak la pelahap meria kan (ye ke??) hahhaaa..


ni aku ari ni. ceria lepas menangis di malam hari.sengal!
aku mmg tak gemor mekap kt opis..kalo keluar yes wajib mekap. especially kuar ngan syarul..tapi tak la beria.sbb ai tak reti mekap..


ni nk story, pagi2 td opis kami ade visitor cilik.
nama dia DANIA..umur 9bulan..cute tau..
dgn auntie kim elok je kamo ye..


ngan aku teriak kemain..ok takpe..sombong ye



actually papa nye tu supplier stationery ofis aku. dia otw anta Dania ke umah nenek. so singgah anta brg kt ofis aku..


best pagi2 dpt cium bau baby tak mandi :p

6 comments:

Nana said...

hehe..mmg bez weh cium bb2 yg lom mandi lg bau masham2 tu yg bez ekeke...

Liana said...

hehehehe... comel ler kamu syana... (perhatian...ini ayat bodek! faham2 jer lah yer) Bwst tau cium bau baby blom mandi... masam2 gitu!

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kita pun bkn reti makeup beriya .. janji adooo ..heh..heh.. bau baby tak mandi @ dah mandi tetap best .. baby dania tu sajer jer menguji kesabaran ko .. nak manja lebih tue yg nangis kot ;-)

SyaNa said...

nana~ tu la..lagi2 blkg tengkuk dia..fuh!!!

kimmi~ *blushing neh*
hahhaa best kan bau baby masyam

diana~ haah kan asal bertempek je muke..beria mmg tak reti.tu la..tak ci tau..ngan auntie kim elok je

watyz said...

dia xnak ko sbb dlm peyut ko ade geng dia x...ekekk...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????