IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 6, 2009

Doakan Mai

hai kawan2...
aku nk mintak jasa baik korg doakan adik aku Mai..dia akan amik PMR esk..
doakan dia tenang jawab soalan & berjaya dgn cemerlang..

gambar bwh ni aku snap time visit dia last saturday kt hostel..bg kata2 & pelukan semangat..






thofea: gud lapp mak shuuuuu


sempat lagi tu makan McD padahal nak exam..hisssskk fast food mmg feveret dia..


kak phira & adief


mama tgh bg kata2 perangsang


good luck mai..buat elok2..jgn stress sgt tau..jgn lupa makan ubat...minum air banyak2
MAMA: kalo Mai dpt 8A, mama bg RM50 for each A's..tapi kalo 8A je..kalo below than that tak dpt ape2 tau..


Mai, good luck ok..akak tau u can do it!!! Mai kan paling terer antara kitorg (ok, except kak phira)..kalo Mai dpt 8A, akak belanja Mai pegi SPA ok..kite buat treatment body scub sama2 ye..
-good luck my beloved sis!!!-

9 comments:

mama tisya said...

good luck mai for PMR

mAr@ZiEy said...

Good Luck for ur sis..

Wah..nak join gak g SPA..hehe

PHiRa said...

Good Luck...akak doakan yang terbaik untuk mai okay..

shana, nape kena ada statement except kak phira???mmg mai yg paling tera la..upsr straight A's

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

good luck yer mai ;-)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck 4 ur sis... :)

Liana said...

Gud luck MAi...

mama_umar said...

buat yg terbaek ye mai..klu aku,sblm exam dah mntk nk g spa dah,hahaha

M@L@ said...

buat adik mai akak doakan semoga adik dpt 8A...amin...

Nana said...

good luck utk mai adik aku pun amik pmr esk