IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 16, 2009

Mari BerBollywood

best btol pagi ni..tgh2 siap td bukak 8TV ade hotfm krew..dorg layan lagu hindustan pagi ni..senyum panjang je time siap2 tu..sambil nyanyi2 riang :D

segala kenangan time bergelar student-yang-gile-hindustan bermain2 kt kepala otak aku..mokekeee

yang aku ingat start minat hindustan ni time study kt UPM..time tu dok melepak kt bilik member yg ade PC..oh time tu sape ade PC mmg menjadi pujaan ramai la..mmg bilik jd port lepak..kalo ari sabtu ahad tak gi mana mmg dr celik mata smp ke mlm dok la ngadap CD hindustan..yg pelik tu, tgk 100 kali pn dok la nangis beria lagi..hahhaaa
mmg CD hindustan tu berlambak la dok share2 beli..pastu siap beli soundtrack tu sbb tak puas dgr lagu best2..

aku tak ingat sgt la tajuk cerita yg biasa tgk dulu..lupe sudah!!
tapi antara yg still bermain kt kuch kuch hota hai..mmg best..

dari cerita ni aku belajar, kalo suka seseorg cakap sebelum terlambat..hahahahaa
tak sia2 aku ngadap cerita ni..mmg aku pratik kan dlm kehidupan aku (dgn syarul la)

selain Kabhi Kushi Kabi Gam (sori kalo salah eja) Mohabbatein pn mmg jd fenomena time tu..
yg ni aku belajar, jgn dok gatal bercinta time study..hahhaaa



oh Shah Rukh Khan time ni mmg hensem tahap aku remang2 bulu roma la..dgn pakaian dia..hahahaa mmg cair la tgk dia dlm cerita ni..


cerita2 time tu mmg lain dr yang lain la..tak la cerita antara 2 darjat yg biasa2 tu..
tapi lagu2 dlm tu mmg best btol..

haaa ni cerita zaman dulu..Mere Naam Joker..
yg ni mmg best..aku tgk mmg sedu2 la..dia dok hibur kan org tapi hati dia yang terluka..sedih..sedih...


tapi skrg ni mmg jarang la layan hindustan..cerita baru yg kuar pn tak amik port..sbb da tak demam bollywood kot..
pastu ramai pelakon baru yg aku tak kenal nama..muke pn lebih kurang je masing2..tapi body mmg mantopp...hahaaaha agaknye mmg fesyen amik pelakon gagah & jelita tak pandai belakon pn takpe..janji pandai nari..
ok la itu je kisah hindustan aku :)
-HAPPY DEEPAVALI-

10 comments:

ppb_ppkp said...

syana..aku non reti la jugak.. pelan2...buleh la siang lekeh2..hahahah....dulu2 reti mkn jer..
tapi dah aku dok kat kampung..malu la plak ngan MIl kalo aku xreti siang..pemalasss punya menantu..hahahaha..

wei...sebut pasai bollywood..laki aku kalo tgk citer industan yg emo2 skit..msti nangis...xboleh blah..hahahah

Liana said...

HOHOHOHOHO... Menari ala2 hindustan ler yer...

Nana said...

1st time hotfm siar lagu industan.aku minat gile lagu2 dari cite dil kya kare.uwa bezz

rasp said...

i pun suka gak layan hindi movies nie tapi tul la sis, nowadays dah tak layan sangat...why ek...
pelakon dia tak menarik sangat kot..ntah le

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kita plk minat giler KKKG ... smp nangis bengkak mata dlm panggung ... tgk ulang2 still nangis leleh jugakkkkk ;-)

cintaKusayangMu said...

hamko hamise curalo.....dil mei kahi tom cupalo...
adeh...rindu lak nk tgk crite hindustan....huhuhu....suka giler mohabbatin...

ratu78 said...

aku pun minat industan weh...suka sgt ngan SRK ni hah...start minat industan bila tgk citer KKHT lah..tgk industan ni kalau tak nangis tak sah...dasat tul lah penangan jalan citer industan ni

CINTAMANISZ Lite said...

Akak minat Datuk SRK aje. Bukan sebab dia hensem..biasa je akak tgk tp personaliti dia hebat ler. Paling suka tgk dia berlakon tu..sungguh2 betul..terutama stamina dia, tarian dia..

Koi mil giya....haha..

mama tisya said...

citer hindustan kalo tkde aksi guling2 time nari tk sah...ekekke

sall said...

yeppy....aksi tukar baju..Setiap kali nyanyi, berpasang2 baju diorang tukar, perasan x?
yg penting aku nak mkn McD Free.