IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Friday, October 2, 2009

Kedai kasut online: Shopperlicious

aku dr b4 raya tu dok la cr sandal/wedges/kasot utk raya tak jmp yg sedap mata memandang sedap lg kaki memakai..haros kecewa time raya..
makanye aku godek2 la kedai2 online yg ade..sekali terjumpa la kedai ni http://shopp3rlicious.blogspot.com/
tgk2 cun2 kasot dia jual..selepas setting2 pakai email, deal tempat time bagai td lunch time aku pegi jmp dia kt opis nye..nasib la dekat desa sri hartamas je..

byk size aku da abis..so tak byk choice..ni la antara yg ade td..

aku amik kaler itam tapi design mcm merah tu


pastu aku amik kaler merah tu tp desing kaler purple..hahahaa fenin..fenin..esk aku gi ronggeng aku pakai,aku snappy2 ye :D

ini Intan..dia kakak kepada tokey kedai tu (Yana)..yana pass je kt intan ni kasot2..sape2 yg minat nk beli pastu dok dkt2 area desa sri hartamas, deal je dtg kt opis intan neh..

malas aku amik gambar sebelah org kurus..teros nmpk gedempol tendang masuk goll!!!!!!

ini salah 1 yg aku amik, teros pakai td..




harga utk sepasang RM59.00 tak yah la ko nk mintak diskaun kalo takat nk beli 1 2 pasang kan (vincci ko bleh mintak kurang??time sales tak kire!)
mmg selesa la. even takde jenama, tp ni dr KOREA ye..aku lg suke takde jenama camne..dr ade pelekat jenama ntahape2..

bab harga plak, aku rse ok la..sbb mcm kasot vincci gak kualiti nye. mmg padan la ngan harga..
kalo ade ape2 pertanyaan sile rujuk blog yg aku bg td..ko email je tokey tu..jamin akan dilayan!!!

8 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

uishh..akak pun minat kasut cenggini..
Leh pakai masa pakai baju kurung atau kasual pun..hehe..
Cuma ngan pakaian sokan tu..takleh ler plak..hihi..

Diarihatiku1976 said...

wa lawo ler... mcm konan plak dah.. nak kena beli lepas ni...ahahahkss...

Nana said...

lawo.xpenah ada kst cam gini cam segan nk pakai hahah

Nana said...

lawo.xpenah ada kst cam gini cam segan nk pakai hahah

zieha said...

senang je kan click je dah boleh beli, lawo la sandle nie..kat kay ell mmg byk choice..jelezzz nya..uhuhuh:P

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

santekkkkkkkkkk ;-)

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

nice!
syana, ko cuba try sarung je kat TANGS wedges ni nama dia MARTINA PINK.. kot selesa boleh rembat...

bukan apa, wedges ku dulu rembat situ sbb sangat selesaa... melekapppp di kaki :D

Try je ngok.. aku jumpa nama ni kat TANGS je lah takat ni. Ada TANGS Pavilion...

Try lah... hehehhe

hasif said...

lawa lah sandle..


awas cicak tokek di sini