IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 16, 2009

Sila tikam aku

yeahh sile tikam aku sbb beli kasot lagi..huwaaa
tapi mmg best la sbb dapat gak sandal yg aku nak..bior takde itam pn janji bling2
ko ngelip2 kasot aku..
ni kire kasot Deepavali aku la ni :)


tq tokey kedai sbb sanggop anta ke opis daku..mmg bz sgt tak sempat mau ke opis mu..
korang sile jengok kedai ni ye http://shopp3rlicious.blogspot.com
byk sandal2 yg cun

tadi da melaram pegi IKEA ngan sandal baru..selesa tak sakit..pastu rse lapang jek kaki kena angin..tapi aku kena bedung gak jari tu sbb asyik nk terkeluar jek dr track..


tadi lunch pegi IKEA ngan kim beli brg opis kekdahnya..pastu meatball & daim kek dok panggil suh makan..hahaaa lepas gian sat


penat menghitung hari

10 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

makan lagiiiiiiii....aduh.....

beb...cantek sandal tu...size aku ade ke/? size 4 1/2

mama tisya said...

kemain sandal deepavali ko..meriah2..tp mmg pki style camni jari kaki nk terjulur je...ehhehehe

windu meatball & daim kek..yum2

ungu said...

huh..lupa nak suh ko amik pic aku tadi..hehehe..meeting sucksssssss

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

mmg bling2 ler ... dasat sopping sempena deepavali nieh ... i loike blue ;-)

CINTAMANISZ Lite said...

Dpt gak dia sandal cenggini..hahah..

zazaez said...

Syanaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Sumpah ja benci baca blog Syana!!! Buka2 asyik nampak fooooooooooddddddddddd!!! Tolong jangan seksa kakak sedara yang kebulur ni bole tak? Takpe.. This weekend memang ja dah plan dengan Ezzy nak belasah masak chicken chop sendiri.. Mari kita tengok siapa yang kena! Better menjadi chicken chop tu, kalau tak, memang adala yang kena chop chop chop dengan ja.. Syana!!! Poskan ayam dalam tu untuk jaaaa!!!

syana said...

hahahaa ja..
esk konpem la ayam ja sedap..sat lg kite bg resepi dlm tido tau..kite belajar masak2..kekkee

ppb_ppkp said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa..
syana..ko hitung hari nak ke mana??

mya said...

aku takmo tikam ko. aku lempang2 manja je.. boleh? he he

lawa sandal tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah lagi try meatball dekat IKEA tue..harus kena cuba gak nanti nie...nampak cam menarik tertarik da bommm jerk..