IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 27, 2009

Spa bergerak di Kuantan

dok kt umah uncle & mak uteh aku ni mmg takde mende sgt yg aku bleh buat..keje umah bibik ade settlekan..cuma kalo aku rajin nk msk sket2 tu ok la kan..tapi nk update blog punye payah. bukan ape korg, takde bahan nk update.bistu da aku pn terperok kt umah kan..kejap ke depan jap kang ke dapor tu je la..dok makan sesaje..mmg complete meals la..dr pagi smp ke mlm

tapi pagi td mak uteh aku da callkan org yg bleh dtg buat facial kt umah..atleast boleh la aku manja2 kan diri hilangkan stress kan..hahaha stress sgt la kan!

actually budak ni jiran mak uteh..depan nun je umah nye..mula tu ingat pangkat kakak..rupenye baru 26 ko..buek malu jek..
tapi nmpk matang la maybe sbb kawen ngan org yg berumur so aura matang tu kena tempias2 sket..kekee



bukan takat facial jek..manicure pn dia buat tau..mmg dibelai2 nye aku td..hahahaa
rse lega sgt


iskh asal dlm gambar nmpk len sgt mukenye..mmg kalo tgk depan2 cantek sgt..ngan kulit muke yg licin gebu..nama dia anne


so kalo2 ade korg2 yg dok Kuantan tu malas nk kuar umah mencari spa buat2 facial, call je no kt bawah ni..harga pn ok..jimat minyak korg



ok aksi2 kt bawah ni takyah tgk pn takpe..hahahaa ni khas utk en syarulazmi..
sebok dok suh aku update blog..rindu la tu :p
muke lepas di belai2 buat facial




*yang pasal treatment aku ni, mmg blom kompem aku peknen ke tak..kena tggu lagi 3 weeks scan br tau result dia..cuma skrg ni just mkn ubat pastu kena cucuk every sunday & wednesday smp minggu ke3 tu..

lagi 1 nk habaq mai..henpon aku ade prob. miskol2 mmg aku tak bleh check sape pny no..aku pn tak tau ape pasal henpon neh..so kalo sape2 call tak kena time kkdg aku tgh mandi, tgh solat tgh makan mmg aku tak angkat la kan..so sile tepon semula..
sbb byk gk miskolnye tp aku tak tau sape..
bukan takmo angkat tau..& bukan takmo return call

11 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

sempat facial2 tue besttttnyer .. syana ko skrg cuti la yer .. apa pun take care yer .. wah bilik ada ekon tue .. nyaman jer rasa ;-)

NOOR AZURA MOHD JAAFAR said...

baguih btol mak uteh, siap call kan org buat SPA lagi tuu..

syokkkkkkk!!!!

SyaNa said...

haah aku amik unpaid leave 1month..ekon tu kna psg sbb bilik bahang sket ;)

SyaNa said...

shani~bagus kn?? Dia pn paham kot aku boring

SyaNa said...
This comment has been removed by the author.
cintaKusayangMu said...

k.syana...syoknye dimanje2...mau donk...hehehe

Liana said...

Bestnya syana... LAma beno tak wat facial! huhuhu... TAk per lah... janji ko dah berusaha!

ppb_ppkp said...

wah..syoknya syana..
weih..memang buat ivf kena cucuk ke pastu???

CINTAMANISZ Lite said...

hmm..bagus laa syana...melegakan minda ye...hmmm. Sebab org kata kalo wat ivf ni takleh stress...kena tenang aje.
Akak doakan syana dan syarul bertuah nanti..insyaAllah..

mama_umar said...

nyaman sunggoh dong org belai2 kite nih ;)

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????